+1 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Eşim hasta olduğu için calisamiyordu her zaman ihtiyaçlarımızı karşıliyoruz tabikide ama 6 aydır sikintidaydik ciddi anlamda çöküşteydik buradan annelerden biri kız kıyafeti gönderecek o kadar mutlu oldum ki kullanıp kuculunce bende başka ihtiyacı olan bir aneye vereceğim .burada çok iyi insanlarla tanıştım gerçekten kalbi honlu güzel insanlar tanıdım . İlk kızımda açmıştım bu uygulamayı kızım 4 yaşına değecek . Sizinle dertleşmek içimi dökmek beni çok mutlu ediyordu arkadaş çevrem yok çünkü siz benim arkadaşlarım çocuklarının teyzeleri yok teyzeleri siz oldunuz .tek eksiğim ikizlerden oğlum için ihtiyacım var .yollayandanda yollamayandanda Allah razı olsun
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(5,206 puan) tarafından

En İyi Cevap
Rabbim yardımcın olsun canım kaç çocuğun var kız mı erkek mi
(21 puan) tarafından
Kızım 4 ikizlerim 10 aylık bir kız Bir oğlan 5.800. 6 kg ikizler
-Reklam-
+1 oy
(537 puan) tarafından
Vermeyenler kötü anne mi acabaaaa
(21 puan) tarafından
Hayır tabikide lütfen beni yanlış anladınız .ben kendi adıma bana yazan anneler için konuştum genelleme yapmadım
(38 puan) tarafından
Kafanız çok geride kalmış kadın o kadar güzel güzel anlatmış bunu mu anladınız yani konuşmasından .evet kötü annesiniz bu uslubda biri iyi anne olamaz çünkü .kadın diğerleri gibi de değil kendini belirterek ve kibarca kimseyi kırmadan konuşuyor helal olsun böylelerine benim elimde yenidoğan kıyafeti var benim oğlum çok küçük büyük olsaydı biraz hepsini size seve seve verirdim canım .böyle insanları da takma boşver
(21 puan) tarafından
Aynen canım
(537 puan) tarafından
Çok iyiymiş Baska başka neler söylemek istersin boş boş konuşmaya devam etsene lütfen

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 493 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 259 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 576 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (254 puan) tarafından soruldu

412,723 soru

12,426,362 cevap