0 oy
1,320 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Onlar beni uzse sinir etse eşimi gözüm gormuyo soguyorum iyiyken kotu oluyorum adamın suçu yok ama niye bilmiyorum soğuyorum kaynana kayınpeder ikiside patavatsiz düşüncesizdir bı baksın şeker bal bı bakarsın zehir zıkkım olur lafları hıc olmadık anda anlatacak çok bı örnek veriyim eşimin amcası Almanya'dan geldi onları uğurlarken yengem dedi ki senin saçların da beyaz ne kadar çokmus daha yaşın kaç bende şakasına ah dedim eşim yaptı bunu yenge dedik güldük hemen kaynana sen babanin evinde ne gördün ne gorduydem benim evimde gördün dedi çarpıverecektim bı elim yağda bı elim balda büyüdüm ben sinirime kelimeleri toplayi bişey diyemedim ve o gün eşimle hiç konuşmadım içimden gelmedi

13 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından
Kocanla ne alaka kaynananın söyledikleri onu anlamadım 
(1,039 puan) tarafından
Hiç alakası yok işte ama evliliğim kötüye gidiyo onlar öyle yaptıkça
-Reklam-
0 oy
(472 puan) tarafından
Eşini araya katmadan ver cevabını , içinde biriktirdiğin için adamdan soguyorsun.Esin ne diyor bu olanlara , sessiz kalıp ota suya karışmıyor da onun da suçu var , seninle böyle konuşmalarına izin vermemeli .Eğer seni ezdiriyorsa da soğumakta haklısın.Ben de eşimin ailesi yuznden aynı problemleri yaşıyorum.Malesef analarina genelde laf soyletmiyorlar.
(1,039 puan) tarafından
Aksi gibi onun yanında yapmiyokar anlatıyorum bazen bak böyle oldu bişey desem anlamazlar atsam atamam ailem diyi cikiyo işin icinden
(472 puan) tarafından
Hepsi aynı bunların , onun için sen ver cevabını , eşin de ağzını açarsa , kendimi size ezdirmek için evlenmedim , bana nasıl davranirlarsa öyle karşılık görecekler , istersen bunu sen anlat onlara belki seni dinlerler der geçersin.Baska çözümü yok canim.
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Kindarsın demekki :)
(1,039 puan) tarafından
Ohooo hemde nasil
(2,704 puan) tarafından
Zor:)ne diyim
0 oy
(30 puan) tarafından
Sinirinizi durduk yere eşinizden çıkarmayın bence kaynananıza karşıda susmayın yani ağır konuşmuş saygınızı bozmadan cevap verin 
(1,039 puan) tarafından
Ona bişey demiyorum sadece konuşmak istemiyorum soğuyorum nedenini çözemedim ama kavga edersek heo sebebi ailesi
0 oy
tarafından
Bende yapıyorum o hatayı bizimkilerde herşeye karisiyolar bana sormadan evime çocuğuma ben essek basiyom sanki eve gelip eşimle kavga ediyorum onların ruhu duymuyo benim evimin huzuru kaciyo hep pislikler
(1,039 puan) tarafından
Al iste aynısı valla bende bunları yaşıyorum kızımı sevmeye geliyorlar en basiti pat diye alıp gidiyorlar durun diyorum ya uyucak ya karnı aç oluyo ya altı değişecek soran yok
tarafından
Ah bi anlatsam varya bi doluyum bi doluyum
(1,039 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bacım eşinle değil ailesiylede evleniyosun derlerdi gülerdim 7 ceddiyle evleniliyomus meger
tarafından
Aynen aynen vala 7 ceddiye benimkiler hiç ağzını açmadı eşimin ailesi herseyime bişey söyledi çocuğun bi teyzesi gelmiş mama veriyon dimi dedi yoo dedim dudak isiriyo açtır ondan agliyodur diyo seni yabancıları teyze aç faan değil bu zamana kadar niye aglamiyodu dedim diğeri teyzesi tutmuş ben essek basiyim ya orda sorma etme yok almış ayagia salliyo vala vur ikisini birbirine dedi seytan
0 oy
(4,240 puan) tarafından
Bunu ben mi yazdım dedim biran da ben de aynı şeyleri yaşıyırum annesi babası beni sevdiklerini söylerler ama ağızlarından öıkanı tartmadan konuşurlar karışırlar birde kızlarını başıma musallat ettiler kocsm da yollanıyor oda aynı bende artık eşimden soğuyorum kaç kere tartıştık bana babanın evine bırakırım dedi sonra pilmanım gözünü korkutmak istedim diyor ama giderim de bunu bilmiyor kendisi de kırıp döker sonra sen yanlış anladın sbartıyon der senin şakan da kaynana batmış sanırım 
(1,039 puan) tarafından
Aynen canm valla onları kabul eden olmaz şimdiki devir zaten tahammül etmez böyle insanlara sülalesinde beni sevmeyen anlaşamayan bir Allah'ın kulu yok herkesin dilinde hep ben varım bunu da cekemiyolar içten içe farkındayım millet gurur duyar bu gelin benm diye
(4,240 puan) tarafından
Şimdiki zamqn da iyi gelin sevilmiyor canım sessiz sakin sevilmiyor kullanılıyır sonrada en kötü gelin oluyor ben eşime sana öyle kadın lazımdı asljnda diyorum ben öyle birini almazdım diyor ölümüm bunun yüzğnden olacak ölmek bişey değil çocuklarıma yazık
(1,039 puan) tarafından
Ah ya valla aynıyız seninle
(4,240 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım bu da bizim imtihanımız sanırım
(1,039 puan) tarafından
Allah razı olsun canım malesefki
0 oy
(1,193 puan) tarafından
sende o oyle deyince bn ne gorduysem babamin evinde gördüm burda degil zaten ne diye evlendiysem batti babamin evi ne guzel yasardim de geç bizimkide arada laf vurur sen böyle olacak biri miydin el kapisi boyle yapar adami der hastalansam falan bnde o zman direk bu lafi soylerim sesi kesilir bisey diyemez geri
(1,193 puan) tarafından
aynen oyle bn soylerim surekli azcik bakimsiz olsam yada is yapsam veya hastalansam guya kaynanam laf sokmaya çalışır sen boyle olacak kizmiydin evlilik seni ne hale getirdi falan der bnde direk bunu soylerim gulerek k3ndi bozulur
(1,039 puan) tarafından
Sus sus nereye kadar konuşana konuscaksin çok doğru bende susmicam
(1,193 puan) tarafından
susma canim yerine gore cok kendini ezdirince bir artın olmutir zaten sevmiyorlar bari icimdekileri soyleyim hic sevmesin diyorsun bi sure sonra
(1,039 puan) tarafından
Nasıl.dogru dedin bari kendim uzulmiyim ne yapsak yaranilmiyo zaten
(1,193 puan) tarafından
heh tam da soyledigin gibi canim
0 oy
(26,466 puan) tarafından
Ver cevabını canım onlara cevap vermediğinde içinde bir öfke büyüyor içinde büyüyen öfke eşinle evliliğini soğutur ben bir ara öyle olmuştum onlara eşimin ailesi gözüyle bakmak yerine eşime nolacak onların çocuğu diye bakıyordum oturduğu yer bile gözüme batiyordu şimdi hem biraz mesafe koydum hem de yeri geldiğinde lafımı dedim daha iyiyiz şimdi 
(1,039 puan) tarafından
Ay işte aynen onlara kızıp eşime doluyorum gerçekten artık atmicam içime kiriyolarsa kirilacaklar çok teşekkür ederim
0 oy
(775 puan) tarafından
Eşinle aranı hiç bozma kaynanada kendini hiç ezdirme o sana nasıl bir üslupla yaklaşıyorsa sende o şekilde konuş güzelce konuşsan anlamaz bu tipler eee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler 
(1,039 puan) tarafından
Oh ne güzel dedin teşekkür ederim canım benim yapicam susmicam
0 oy
(427 puan) tarafından
Cevabini veremedin mi gerçekten ya tabi sinirin kaliyor içinde adama patliyorsun yanlis kişiye patlama
(1,039 puan) tarafından
O kadar sinir oldumki aklımdan bin türlü şey geçti toparlayıp diyemedim kendi kendime delirdim ben baba evinde baş ustundeydim dedim sadece
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Eşin savunmuyosa ondan olabilir
(1,039 puan) tarafından
Aslında yerine göre sanırım artık oda bıktı bu konulardan kulağını kapatiyo eğer onun yanında derlerse daha önceden de ben böyle oldu diye anlatirsm ozaman susturuyo onları
0 oy
(937 puan) tarafından
Valla bende aynı senin gibiydim ama eşim bişey olunca hep beni savundu haksız da olsam yani 

Onlar eşimin yanında yapmiyor o gidince yapacakları ni yapıyorlardı bende bakti km öyle bende eşimr hıc belli etmez oldum onun yaninda tatlı dil onlara yaptığının karşılığını verdim kafam rahat evliliğim de yola girdi canım madem karışmıyor sende öyle davran 
(1,039 puan) tarafından
Al iste canım onun yanında yapmiyokar çünkü bnm eşimde laf eder onlara ama bazen onada normal geliyo bişey demiyo ozaman deli oluyorum
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun k.validenin patavatsızlığı ile eşinin ne alakası var canım benim eşinle aranı bozma 
(1,039 puan) tarafından
Böyle durumda onu onların çocuğu olarak görüyorum sadece kuzum malesef istemiyorum ama elimde degil
(4,419 puan) tarafından
Hiç umursama ne demiş büyükler her alimden bir zalim her zekimden de bir alim doğabilir ailesiyle bir tutma helede esinle aranda sorun yoksa hic bir tutma yazık değil mi evine yuvana eşine sıkı sıkı sarıl sahip çık kimseye fırsat verme bu k.validen olsa bile
(1,039 puan) tarafından
Altlı ustluyuz sürekli beraberiz sanırım bunlar birikip birikip dolduruyo beni eşime yansitiyorum çok haklisin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
0 oy
2 cevap 260 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 648 göst.
0 oy
17 cevap 1,925 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aisem3155 (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler