Günaydın canım yorumları ağzım açık okudum. Insanların algılama şekli, karakterleri o kadar tuhaf ki ne yazık ki bunu yoeumlara da yansıtmışlar. Öncelikle Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bir can taşıyorsun. Kendini yorma. Yapabildiğin kadar yap kuzum benim de gebeliğim zor geçti düşük tehlikem oldu. Kanamam oldu hem gebeliğimin ilk dönemin de hem de 31 haftalik hamileyken kanamam oldu yaptığım temizlikten dolayı maalesef açılmam oldu. Erken doğum riskim vardi. Doktorum kızdı hiçbir iş yapma devamli dinlen dedi. Birak yapabildiğin kadar yap. Senden ve bebeğinden kıymetli değil. Lütfen kendini yorma ve bebeğini düşün. Kayinvalidene gelecek olursak benim de 19 aylık yani yaklaşık 5 ay sonra 2 yaşına girecek bir kızım var. Kızımı her şeyden, herkesten çok seviyorum. Yani canimi istese 1 saniye düşünmem. Belki inanmzsin 5 tl bile kendime neredeyse hic harcamam kizim için birikim yaparim. Kizimi kimse kadar cok sevemem. Kimse kizimin yerini tutamaz ama gelinimi de severim. Sonuçta o da bizim ailemize gelmis. Kizim gibi görmeye çalışırım. Oglumun hatri icin de yardımcı olurum. Hamileyken, çocuk doğduktan sonra elimden geldiğince yardımcı olurdum diye düşünüyorum. Kızım var diyorum mesrla evlendiği zaman temizliğine, misafir geldigi zaman yemegine, tatlısına, hamileyken temizligine , lohusayken bebeğinin bakimina her şeyine ben koşacağım. Ama gelinim olsaydi yine koşardım diye düşünüyorum çünkü o da yabancı değil oğlumun eşi. Kızım oluyor o da sonuçta