Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Allah'ım ben ne yaptım da sen bu insanı benim karşıma cikardin
+1
oy
1,149
göst.
14 Ekim 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Ya kizlar eşim olacak şeytan beni iki defa aramış bende teli sessize koymuştum bebeği uyutana kadar sonra teli sesizde unutup şarja takmıştım kalkış kardeşini aramış annesini aramış. Neden telefonu cevap vermiyormusum die ben tam mesaj attım beni her yerde engelemis gelde delirme vala artık bu evda ruh sağlık durumum iyi değil
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
29
Cevaplar
+2
oy
14 Ekim 2022
M. Nur
(
822
puan)
tarafından
cevaplandı
14 Ekim 2022
seçilmiş
En İyi Cevap
Burda gerekli gereksiz konular için boşanmaya karar verenlere şunu söylüyorum sizinki dert değil bakın şu kadına....
Ben bu adam kadar vurdumduymaz bir adam görmedim sanırım. Alışverişe beraber gitmedik diye boşanmaya kalkışanlara ders olsun birkaç kişi daha var dertlerini herkese söyleyemeyip başka çaresi olmadığından böyle adamlara katlanan kadınlar var burda....
Allah yardımcınız olsun eşin çok zor Rabb'im anlayış şuur versin kocana sanada sabır ve Sabrinin karşılığını versin AMİNN♥️
3 önceki yorum göster
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay sen ne güzel kalbi olan bir bayansin rabim hiç bir zaman seni darda birakmasin dilerim Allah'tan yüzünde gülümseme hiç bı zaman eksilmesin inşalah
14 Ekim 2022
M. Nur
(
822
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah seninde yüzünü güldürsün Rabb'im kimin duası kabul oldu çok şükür Allah'ım çok şükür sonunda oldu istediğim bu nasıl oldu diye şaşkınlıkla sevincin içinde bulasın kendini
Rabb'im şu cuma günü yüzü suyu hürmetine gönlünde ne varsa hayırlısını kolayını sağlıklısını iyisini nasip etsin
Eşinle arana Huzur Mutluluk Sevgi Saygı nasip etsin bütün müslüman âlemine bize de içinde Merhamet etsin
Yüreği taşlaşan şerli insanlardan korusun Eşinin kayinvalidenin yüreğine merhamet Sevgi saygı nasip Etsin
Şu duayı bol et Allahım eşimle aramıza Cennet e kadar sürecek hayırlı bir hayat nasip et bize güzel ahlâk aklı selim şuur ver bize birbirimize karşı saygıli sevgili olmayı birbirimize destek olmayı zorluklarla mücadele etmeyi ve senin rızan için yaşamayı nasip et de AMİNN
14 Ekim 2022
M. Nur
(
822
puan)
tarafından
yorumlandı
Ha bide soru başlığında isyana giriyor KUZUM bu şekilde Allah'ım bana neden bunu verdin Allah'ım bana bunu niye yapıyorsun tarzında şeyler söyleme İMTİHANDAYİM ALLAH'IM SENDEN KÖTÜSÜ GELMEZ BENİ AYDINLIĞA KAVUSTUR BU KARANLIKTAN DE ♥️
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay çok duygulandım ya çok sağol canım çok teşekkür ederim iyiki varsın (✷‿✷)(✷‿✷)(✷‿✷)
14 Ekim 2022
M. Nur
(
822
puan)
tarafından
yorumlandı
Sende iyiki varsın canım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
14 Ekim 2022
1tirtil1cicekannesi
(
1,247
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne denge.siz
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Vala kafayı yiyecem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ay benimki nisanliyken öyleydi bi kere aradı açamadım 1 dk sonra aradım diye kava ettik
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Vala nefret ediyorum böyle seylerde
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla ben fark ettim ki ben alttan aldıkça taviz verdikçe üste cikiyo hep daha fazlası hap daha fazlasını istiyo artık susmuyorum o bi laf ederse ben bi üstü laf ediyorum o beni pusturmak istedi ama ben onu pusturdum hiç umrumda değil isterse bosansin hangi akılla ben evenmisim diyorum eğer şimdiki aklım olsa orda Nisan atardım donupte bakmazdim işte nasip demekki olması gerekiyomus
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Gayate iyi yapirson
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Artık olan oldu ama bana istediğini yaptiramadi bence sende yapma sende onu engelle ne o öyle cocuk mu bu koskoca adam o 1 gün kusecekse ben 1 hafta kuş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Olrmu oyle sey kpek
(
6,713
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızz yuhhhh bu nasıl bir piskopatlık evresi bacım Allah sabır versin sana
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ederim vala delirecem hata beni aradiktan iki dakika sonra geri döndüm her yerde engelemis
14 Ekim 2022
Olrmu oyle sey kpek
(
6,713
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani niye böyle yapıyorsun falan diye konuşmadın mi hiç niye bu kadar büyük tepkiler veriyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimki de cevap vermeyince aşırı sinirlenir engellemedk ama çok kızar güya bizi düşünüyorlar bunların bizi düşünmesi bile garip
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ederim bu düşünmek değil yaaa insan bir müsad eder belki WC deyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Aser2135
(
4,695
puan)
tarafından
cevaplandı
Kuzum ne yazdigini okudum ne bisey sadece başlığa göre diyorum böyle demen çok günah imtihanlar bizim Allah'a karşı yaptığımız yanlışlardan dolayı gelmiyor imtihan olduğu için geliyo peygamber ne hata yaptida kafasına taşlar atıldı naçizane uyari bazen bazı cümleler Allah muhafaza sirke kadar götürüyor
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay tövbe vala sinirim bozuluyor artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Yz_gulu
(
1,382
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşimde telden bana ulaşamayınca çok sinirleniyor çok tepki gösteriyor
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya tamqm en geç 10 dakika da geri dönmesim istediğini yapsın ama ben iki dakika sonra geri döndum
15 Ekim 2022
Yz_gulu
(
1,382
puan)
tarafından
yorumlandı
Erkeklerin abartısı canım alıngan ve sinirli demekki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Kubra0666
(
2,656
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok tuhaf sanki aynı evde yaşamıyomuş gibi nişanlıyken yapsa bile saçma Allah sabır versin
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Zaten şuan askerde ya arkadaş iki dakika da sana geri döndüm nedeb ortalığı ayağa kaldırıp tek bir kelime kunusmadan beni engeliyorsun
14 Ekim 2022
Kubra0666
(
2,656
puan)
tarafından
yorumlandı
Askerlik psikolojisini bilemem bedelli gitti eşim elimde telefon beklerdim 20gün ama insan özlüyo bebek yoktu o zaman annemlerde kalıyodum bi de bebek var sizin istemsiz tavır yapmıştır
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimde 7 24 elimde telefon bekliyorum ama bu gün iki çocukla bereber hastayiz inan daha bir lokma ekmek yemmisiz dalginligama geldi
14 Ekim 2022
Kubra0666
(
2,656
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin ergen sanırım düşünememiş mi bebek uyuyor olabilir iş yapıyor olabilirsin duymayabilir en basitinden müsait olmayabilirsin..
3 önceki yorum göster
14 Ekim 2022
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Tepkisiz kal yine aradığında açma bakalım akşam ne diyecek neden açmadın dersede engellediğin insanları ne zamandır arayıp merak ediyorsun de
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşim askerde aksam gelmez ama ila beni engelde çıkaracak. Aceba o beni çıkarınca benmi onun engelesem
14 Ekim 2022
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Askerdeymiş yapma psikolojisi iyi değildir belki
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama bu tek değil ki benim misal hastanye gitmem lazım ila diyor ya biri seninle gelsin yada gitme ee ben herzaman kime yalvaracam benimle bir yere gelsin die
14 Ekim 2022
Honeybee
(
7,456
puan)
tarafından
yorumlandı
Aklı sende kalıyor çok normal bu seni düşünüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Poncikhanim
(
1,578
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani tamam sinirlenir de engellemek nedir ya. Akşam o eve gelinmiycek sanki
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Askerde geliyecekte saçma şeyler için engeli basıyor
14 Ekim 2022
Poncikhanim
(
1,578
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi defada sen ona bas engeli nasıl oluyormuş görsün beyefendi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
kartopu88
(
3,996
puan)
tarafından
cevaplandı
kac yasinda eşin ya , cocuk gibi , tuvalette olabilirsin ne bileyim uyuyo olabilirsin . hazirolda telefon basinda bekleyecek halin yok
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
25 yaşında yemi ederim çok haklisi. Her saniye elimde telefon dolasamam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Sadevatandas
(
2,127
puan)
tarafından
cevaplandı
Merak etmesini anlarım da engellemesi çok garip
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Vala yeminle kafayı yiyecem en sonunda beni aradiktan iki dakika sonra geri döndüm zaten o iki dakika içerisinde herkesi aramis
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
tazeAnneee
(
775
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle saçmalık mı olur ya eşimde beni arar çocuktan dolayı telefon hep sessizdedir görünceya msj atarım ya da ararım bundan dolayı insan engellenir mi ya ilk kez duydum böyle bişey tuhaf
1 önceki yorum göster
14 Ekim 2022
tazeAnneee
(
775
puan)
tarafından
yorumlandı
Niye böyle yapıyor daha önce konuştunuz mu hiç.. ergen gibi resmen trip mi atmaya çalışıyor kendince değişik
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kunusamama izin vermiyor ki. Bana diyor her aradığımda o telefon açılacak o kadar
14 Ekim 2022
tazeAnneee
(
775
puan)
tarafından
yorumlandı
Oldu emredersin de bu ne ya Allah aşkına elinde durmadan telefonla mı gezecen.. aradın açmadıysa bekle geri döner dönmezse kızabilir haklı ama herkesi arayıp sorması ne bilim her yerden engellemesi aşırı saçma geldi bana
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte tamda anlatmak istedim şey yasana en fazla 10 dakikada dönmedimi sonra kavga et bağır çağır bu direk engeliyor
14 Ekim 2022
tazeAnneee
(
775
puan)
tarafından
yorumlandı
Üst üste defalarca arar hiç dönmezsen tamm dersin kızsın ama 10 dk sonra dönünce de kızmaması lazım evişi çoluk çocuk telefona herzaman bakamıyoruz sonuçta... bırak iyice yaşasın kendince tribini manyaklık valla başka bişey değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin kac yasinda 15 falan sanirim ergenlige yeni girmis. Belki basina birsey geldi engellemek ne demek
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
25 yaşında Allah onun belasını versin
14 Ekim 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Ömür törpüsü. Umursama o kendi halinde takilsin acacak elbet engelini
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ederim artık stersten bir gün kalp krizi gecirecem tabi açacak engeli aceba o tam engeli kaldırimca bendemi onu. Engleiyeyim
14 Ekim 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Bosver sen tepki verme bir sure sonra oda engellemeyi birakir akil yasi biraz geriden geliyor erkeklerin biraz zamanla olgunlasir tabi senin sabrin yeterse o zaman a Allah yardimcin olsun ergen kocayla isin zor. Gurbetteymis cok zitlasma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Ae1212
(
1,569
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki de engellemez ama çok kızar . Tuhaflar ya
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamqm kizzarsa kızsın ama direk neden tele cevap vermediğimi bile sormadan engelemek ne
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tam benim eşim telim hep sessizde bebek rahatsız olmasın diye eşim 1 arar cevap vermesem demediği kalmıyor neymiş ben evde boş boş oturuyorum mecbur cevap verecekmisim sonra evdeki herkesi arar bana saydirirda saydirir sinir oluyorum bu huyuna
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
AA sende de varmış bir tane yemin ederim artık sabrım kalmadı ya arkadaş bırak ben sana geri dönmesem kavga yap herşeyi yap. Hata sor neden cevap vermişim die yok bu direk engeliyor
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimki asla engellemez ama demediğini bırakmaz sanki ne yapmışım bebeği uyutuyorum ısrarla arıyor üstüne kapatıyorum gene arıyor bu sefer teli acıyorum bebek hemen kalkıyor sonra basliyorda başlıyor valla gına geldi bana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Şizofren mi arkadas? Çocuk varken haparlöre mi bağlamak lazım telefonu. Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor.
Benim biraz sağlık sıkıntım var. O yüzden eşimin aklı çıkar çok defa arayıp ulaşamayınca geldi eve ama böyle densizlik etmedi. Bende şimdi telefonu şarja sessiz bırakınca ya da kızla uykuya geçiyorsak biz yatiyoruz derim haber ederim.
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ruh hastası yemin ederim sanada rabim şifa versin
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin canım sağol.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
nisan cicegi
(
10,080
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki sozluyken 314 defa aramış bir günde o günde tlfunumun şarjı bitmişti annemle kışlık hazırlık yapıyorduk ekmek yaptik hiç vaktim olmadı baksam delirdi kudurdu bambaşka biri oldu neymiş niye bir dakikamda yokmuymus
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama oda çok aramış tamam böyle olsa hak veirrim derim merak etmiş ama ben iki dakika içerisinde geri döndüm
14 Ekim 2022
nisan cicegi
(
10,080
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın valla ne diyim çok abartmış enistemde öyle yapiyo kardeşime 2 kere arasa 3 sünde yengesini arar git elife bak yengesi alt kata o zanediyo onu terk edecek korkusu var hakediyi aslında ama biz öyle bir aile degiliz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Selin&&
(
1,272
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yardımcınız olsun.
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sağol Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ekim 2022
Fikose24
(
101
puan)
tarafından
cevaplandı
O bişey mi eşim hafta sonu kavga çıkarıp bizi eve erken bırakıp arkadaşlariyla içmeye gtti defalarca aradım açtı küfür etti sonra her yerden engelledi ve biz uyuyana kadar gelmedi bende aradığı zmn açmıyorum dün 10a yakın aradi açmadım akşam da aramadan sormadan geldi o dedim dedikse bnde öyle yaparım
14 Ekim 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ederim insan ne yaparsa az
17 Ekim 2022
Fikose24
(
101
puan)
tarafından
yorumlandı