Kusura bakmayın hanımlar baya uzun olcak ama kim haklı karar veremedim.Abimin nişanı için cumartesi annemle alışverişe gidecektik.Eşimde ordan çıkıp bizim yazlığa gidelim dedi ben de tamam dedim anneme haber verdim.O da tamam dedi.Sonra eşimin işi çıktı öyle olunca seni annene pazar götürsem olur mu dedi ben de tamam anneme sorim dedim.Annem biz pazar alışveriş yapacağımız yerde değiliz bizde yazlığa gidicez dedi.Eşimde o zamma biz alışverişi halledip seni annene öyle götürim dedi.Ben de anneme dedim.O da ne işiniz var illa yazlığa bu hafta mı gideceksiniz başka zaman gidin.Kocanlar yine bi iş çeviriyor.Şu yazlıkları yansa bitse de kurtulsak cumartesi gel sen beraber seçelim biz de görelim nasıl kendin karar vercen dedi.Bende cumartesi gelemem dedim.Kocan yazlıkta işini pazar günü halletsin dedi.Bende pazar işi var dedim.Trip attı tavur yaptı küstü.Kayınvalidemin yazlığına gitmeme onlarla olmama çok kızıyor.Haklılık payı var kayınvalidemle iyi değilim ama onlarla kötü olunca eşimle kötğ oluyorum.Sizce annem haklı mı?