Bebek hareketi az diye dün gece acile gittik. Suyumu az gördüler özel bir test istediler baya yüksek bir fiyatı neyse aldık geldik su gelişi olmamış test negatif çıktı . Testi asistan bir öğrenci yaptı çok sinirlendim bu duruma. Akıntı ile birlikte sızıntı şeklinde suyum gidiyor bence hissediyorum ve görüyorum çamaşırımda. Bence asistan sağlıklı bir şekilde yapamadı testi hem test boşa gitti hemde yanlış sonuç aldık böyle olduğunu düşünüyorum . Bunun dışında bebeğimin mesanesini boş gördüler sürekli ve böbreğin birini gördüler biri yok. Tek bobrekli olma ihtimali var dedi Dr 30.haftadayim böyle bir şey varsa şimdiye kadar belli olmaz mıydı . Hatta tek böbreği de çalışmıyor mesane hep boş hiç idrar süzülmüyor demekki dedi. Bunun sebebini de down sendromuna bağladı. Bebeğimin down sendromlu olabileceğini soyledi. Gebeliğimi sonlandırmak isteyip istemediğimi sordu henüz kendi bile emin değilken koyduğu tanılardan. . İkili testim normal , üçlü testim normal , ayrıntılı ultrason normal. Yani 30.haftaya kadar hiç bir sıkıntı yoktu dün gece acile gitmemizle neler duyduk. Herşey Rabbimden tabiki böyle bir şey de varsa kendimi buna hazırlar evladımı yine bağrıma basarim. Ama bir anda böyle bir şey duymak beni cok derinden etkiledi. Başına gelen var mı bu şekilde kızlar bir şey deyin sabahtan beri kafamın içinde milyon tane düşünce.. çok doluyum