+2 oy
916 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,737 puan) tarafından
İki gün önce eşimle kavga etmiştik altın falan diye. Kavga o kadar büyüdü ki kızımla hastanede yattığımız halde görmeye gelmiyordu. Bende o kadar kötü oldum li tek başıma kalınca. Artık biri ile konuşmak zorunda kaldım ve annemi aradım. Annem eşimin ara babanı götürsün sizi hastaneden çıkınca dediğini duyunca o anda eşimi aradı. Artık nasıl bir konuşma yaptıysa yarım saat sonra eşim hastanedeydi. Bu bir gerçek aileleriniz arkanızda olunca erkekler korkuyor. Hatta eşim geldikten sonra kaynanam da aradı. Çünkü eşim annemle konuşurken onlarda yanındaymış, büyük ihtimalle bir korku oluştu. Eşim tabiki annem ne dedi anlatmıyor. Annemin anlattığı ilk başta annemide tehtit etmeye çalışmış siz bu kadar karışırsanız biz ayrılma ihtimalimiz yoksa bile ayrılırız diye ama annem anında terslemiş. Benim ki tabiki böyle anlatmıyor ama aşırı derecede sinirlenmiş anneme ve çekinmiş. İçimden ohh çektim iki gün yalvardım yapma durduk yere böyle diye. İşte anlamıyorlar 

20 Cevaplar

+10 oy
(16,557 puan) tarafından
Kızı hastanede yattığı halde sırf senin için gelmeyen babanın tavrına tüküreyim diyecek başka bişey yok. 
(1,830 puan) tarafından
Artıladım
(7,034 puan) tarafından
Artılar sana fatom biz demeye hacet kalmadi sen demişsin gerekeni
(16,557 puan) tarafından
Öyle birine baba demem ben şahsen kızımla hastanede kalacağım tavır yapıp gelmeyecek başkasının lafıyla gelecek büyük konuşmuyorum ama ömrüm boyu yüzüne vururum
(6,046 puan) tarafından
Ben sadece tavrına tükürmekle kalmam fato
tarafından
İçimin yağlarını erittin yorumunla +
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Helal olsun annene 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Herşey aileye anlatılmasa keşke ama haketmiş iyi yapmışsın ama annenin nedediğini çok merak ettim çoçuğundan değerli ne olabilirde hastaneye gelmiyodu acaba 
tarafından
Herşey anlatılmasa ne sende ne güzel düşünüyorsin kadının çocuğu hastenede yatıyor adam ortada yok ne yapsın kadın tek başına ne cahil adamsınız ya böyle düşünen düşüne yakında bir tanr canlı kadın kalmayacak
(1,752 puan) tarafından
Yazdığımı yanlış anlamışsın canım hani böyle kavgalar olmasa gibisnden yazdım ama hakediuolar dedim dikkatli okursan iyi yapmısşın dedim
(2,737 puan) tarafından
Annem tatlı tatlı ona gerçekkeri anlatmış biraz
(1,752 puan) tarafından
iyi yapmış valla bazen böyle gözlerini korkutmak gerekiyo  helal olsun
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Helal olsun annene diyorum ve gidiyorum ")
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Benim babam arayınca eşim evden kaçıyor.Çok aşırı korkuyor babamdan.Sözde amcası ama konuşmaya bile cesaret edemiyorum diyo ajsjsjs
0 oy
(51,814 puan) tarafından
sende uzatma ama hemende yumusama. evde olsaniz neyse erkegin tribi zaten çekilmiyor bide hastanede çocuğunu gözü gormeyecek kadar nasil durabilir ki
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Benim annem gibi önce kaynanamı aramış saydırmış üzerine eşimi aramıştı sma annem getir kızımı yada gelip alalım demişti 
(2,737 puan) tarafından
Zaten annemde beni boşanmakla korkutamazsın ben 30 yaşında cahil halimle boşandım, Nur boşanmış anne babanın cocugu onu hiç korkutamazsın okumuş haliyle diye devam etmiş. Eşim de ailemin boşanma konusunda beni destekleyeceğini anlayınca artık saçmalamz diye düşünüyorum
(6,437 puan) tarafından
Aynen sende alttan alma annen gibi ol biraz:) iyi yapmış vallaha hizaya gelir bir süre seninki tahdit etmiş benimki anneme bağırmış annem daha çok bağırmış ben kızım değilim sessiz konuş diye
(2,737 puan) tarafından
Yok alttan almam ama iyi oldu ailesi de korktu belli
0 oy
(800 puan) tarafından
Sende tavir koy kiz annenin yaptigi bosa gitmesin. Sorumsuza bir gram altinini da verme cocugunun gelecegi.
0 oy
(13,772 puan) tarafından
Anne baba arkandaysa eğer korku oluyor evet aynısını yaşadım 
0 oy
tarafından
Kanlı bıçaklı olsan bile siz o hastanede yatarken eş.şek gibi gelecek o kapıda bekleyecek. Tüküreyim onun babalğına. Tehditle babalık yapacaksa yapmasın. 
(2,737 puan) tarafından
Aslında tavır kızına değildi bana yapıyordu. Ama buraya gelirse geri adım atmış gibi olacaktı. Artık anladı, bana küs olsa bile kızının ayrı olduğunu
0 oy
(135,419 puan) tarafından
gecmis olsun   
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Canım bu postunu görünce önceki postunu okuma gereği duydum.

Öncelikle çok geçmiş olsun .Tez vakitte şifa bulur inşallah.

Kaynananın minicik bebeğe çörek otu yağı vermesine çok kızdım.Çörek otu yağı çok ağır bir şey iri insan  bünyesi bile kaldıramaz .Eşinin davranışları da  çocuk gibi resmen.Hiç ileriyi düşünmüyor , tedbirsiz .Allah korusun belki doktorlar başka ilde daha donanımlı bir yere sevkedecek çocuğunuzu , elindeki herşeyi arabaya verirse böyle bir ihtimalde ne yapacak .Her nekar sigortalı olsanda hastane gibi bir yerde çok para gidiyor.

Annenin seni arkalamasına sevindim , Allah daha uzun ömürler versin .

Üzülme eşin inşallah hatasını iyice anlamıştır .Evladınızda tez vakitte iyileşir herşey yoluna girer.
0 oy
tarafından
Konu evldyms çocuk yatarkn nasıl gelmz ya kavga ayrı evlat ayrı 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ya burda bir tane kocası çeyrek isteyen kadın vardı  ne rezillikler olmuştu doğruysa tabi bosandilar sanırım o geldi aklıma 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Eee ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Benim eski kocamda cok atarlıydı. Babam bosanma asamasında kızımın kirpiği düşsün senden bilirim. Ve kızıma birsey oldugu anda seni ve ailenden kimi yakalarsam infaz ederim dedi. Ha bir ha bes dedi yuzune karsı. O asan kesen adam var ya sus pus oldu. Ne yazıkkı ailen arkanda olunca birde dişli olunca kimse birsey yapamıyor
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Kız sen o altin olayına bide gel yapma etme mi dedin valla mübarek insansın. Ben olsam gelmek istese de almam. Kusura bakmasın evladı hasta araba altın düşünen adam gözüme gözükmesin derim. İnşallah hastaneden çıkınca da rahat bırakır altın mevzusunda
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Günümüz erkekleri evlenmesin bence ya yazık kadınları araya veriyolar. 
0 oy
tarafından
Saniyo ki annesine anlatamaz bisey yapamaz ailesi sahip cikmaz kim bilir annen bakamiyosan torunumuda kizimida alirimmi dedi ne dedi bu kadar tutustuguna gore ama tek sorun annen aradigi icin gelmesi cocugu ve senin icin deil oyle babanin da ta ben agzina tukureyimm
0 oy
(29,325 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin ya

0 oy
tarafından
normalde pek aileler karışmasın taraftariyim ama eşiniz haketmiş.altin veya sebep ne olursa olsun eşini çocuğunu gelip görmemek,hastanede tek birakmak ne demek.cok iyi yapmış anneniz.belli ki korku girmiş içlerine.vallahi bazen boyle olması da gerekiyor.ne mutlu size aileniz de yanınızda. burda çok portlar gördüm neler yaşıyor kadınlar ama aileler yaninda olmuyor.kiziniza da geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 849 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,617 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 699 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Beden dili (4,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,334 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 641 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,321 cevap

42,599 kullanıcı

Kategoriler

...