0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
(⁠◕⁠ᴥ⁠◕⁠) Oğlum iki buçuk yaşında durmadigi zaman telefonu  eline veriyorum .... 

Merak ettim sizler veriyor musunuz (⁠ᵔ⁠ᴥ⁠ᵔ⁠)

36 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Verıyoz gunde 1 saat vermeyenlerın alnından opeyım napayım yanı bendeki analık bu kadar yettı :D

tarafından
Evet ya bende genelde TV den acıyorum diğer türlü de beraber izliyoruz el bombası gibi her yer
tarafından
Kıdsı ayarladım sadece cocomelon kukulı ve nılıya cıkıyo ayda bır degıstırıyorum sıkıldıkca bu ***** sulak şilan fatıh selım ızlemıyo onlara ben katlanamıyorum
(1,824 puan) tarafından
Bende vermiyoum
(119 puan) tarafından
Youtube kids nasil ayarlaniyor canim
tarafından
Canım uygulama olarak ındırıyosun
-Reklam-
+1 oy
(3,717 puan) tarafından
Yine beni linçleyecekler ama vermiyorum ben 
(9,235 puan) tarafından
Niye be
(3,717 puan) tarafından
Genelde tv telefon kullanımına karşıyım diye linç yiyorum canım
0 oy
(29,571 puan) tarafından

Çok sık vermem merak eder merakını gidermek için veririm aşırıya alışmasini istemem.

0 oy
tarafından
Arada veriyorum ama çok ilgilenmez genelde TV izler biraz saati vardır onunda
0 oy
(2,612 puan) tarafından
Bende verenlerdenim
0 oy
(222 puan) tarafından
Eline veririm ama YouTubekids indirdim verdiğim zanan alarm ayarlarım yarim saate alarm çaldığında getirir verir elime
tarafından
Youtube Kids i asla tek vermeyin beraber izleyin birçok uygunsuz video var ben engelleye engelleye bitiremedim daha mı tehlikeli diğerlerinden bilmiyorum
(17,607 puan) tarafından
Tehlikeli ne var kız ben hiç girmedim gerci hep aynı şeyleri izledikleri için degisik bir sey çıkmıyor
(2,108 puan) tarafından
Instagram'da bir psikolog paylaşmıştı lgbt ile ilgili bir çizgi film varmış YouTube kids'te
tarafından
Canım bu cadılar bayramı içerikli olanlar var gerçekten dehşet verici şeyler yapılıyor
Birde evet mesela calliu mudur nedir o var mesela. Daha birçok var böyle
0 oy
(13,119 puan) tarafından
26 aylik veriyorum valla
0 oy
(9,083 puan) tarafından
9 aylık oğlum koltuğun üstüne koyom hemen alıyo görsün ıstıyo vermedimi ağlıyo yeni huy edindi istediği olmadımı nedense ağlıyo unutmuyo
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Evde verip burda vermiyorum diyenler toplanır şimdi çok sağlıksız vermiyorum diyerek:):) .... Veriyorum saatli ve gozetimiin altında on dakika 
0 oy
(138,118 puan) tarafından
hazirana kadar veriyodum ama turkiyeye gidince orda kalabalikdi unuttu burda yine istiyoda unutturuyom fatih selime bakiyodu gicik kapiyoduk
(3,551 puan) tarafından
Ay Sevdaaa Ecem Lina da izliyordu onu kadının sesine uyuuzz olmuştum :D
(138,118 puan) tarafından
biktiydim tiksiniyodum o karinin ssesinden  ☺️
0 oy
(447 puan) tarafından
Benimki de iki yaşında sabah 7.30 ta uyanıyor kendisi açıp Niloya izliyor saat 9 da tekrar gelip uyandırıyor beni :)
0 oy
tarafından
Kuralımız var sabah yarım saat aksam yarım saat eger sureyi aşar bıraz daha bakmak ısterse aksam ki yada sabahki hakkını da kullanmış oluyosun dıyorum ve vermiyorum snra istese bile bu sekılde alıstırdık cok sukur 
0 oy
(3,612 puan) tarafından
Vermediğim halde telefon da fotoğrafları açıp küçücük parmağıyla değişiypr Allahtan vermiyorum☺☺
(436 puan) tarafından
Jakakks bu biz
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Televizyon dan açıyorum yemek yemediği zaman malesef 
0 oy
tarafından
Daha o aşamalara gelmedik sjsjjs 8 ayligız 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
2 yaşına girdi bugün hiç vermedim canim o da istemedi hiç sadece çalınca mesaj gelince alıp bana getirir bide  kulağına tutar arada alıp geri bırakır ben sadece günde 20 dk yarım saat you tubeden şarkılar aciyorum bu ceviz adam flan sar sar makarayı onun haricinde telefon hiç istemez 
0 oy
tarafından
8 ve 3 yaşındalar telefon vermedim hiç..çalarsa bana getirirler yada çalıyor derler sadece..büyük kızın tableti bile var ama yüzüne bakmıyor
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Evet arada veriyorum 
0 oy
(5,022 puan) tarafından
12 aylık daha küçük o yüzden vermiyorum ne kadar geç o kadar iyi 
0 oy
(2,965 puan) tarafından
2 yaşında hiç vermedim arada tv izler 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 298 göst.