0 oy
48 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,312 puan) tarafından

Ben inek sütü yerine hindistan cevizi sütü , yulaf sütü ve badem sütü veriyorum.Günde bir yada iki biberon içmek istiyor 500 ml kadar.İnek sütünün yararı olmadığını bildiğimden ,çocukta ara ara süt içmek istediğinden vegan sütlere alıştırdım.Sizler veriyor musunuz ?

4 Cevaplar

0 oy
önce (15,892 puan) tarafından

Hiç denemedim çünkü inek sütü versem bile içmiyorlar zaten. Süt sevmiyor benimkiler.

önce (1,312 puan) tarafından

En güzeli bir faydası yok zaten

Keşke içseler biraz diyorum bende. Emmeyi bırakamıyor 26 aylik kizim. İnek sütü falan içse beni biraz rahatlatabilirdi. Sürekli meme istiyor. 

tavsiye vermek istiyorum ama siz zaten herseyi denemişsinizdir aroma katmayı düşündünüz mü sütün içine 

Aslinda bir iki aroma denedim  evde ama yine sütün tadini aliyor. Tadını alir almaz tükürüyor. Hatta paketli meyveli ve çikolatalı sütlerden bile denedim yeterki içsin diye. Onları bile içmedi. 

O zaman yapacak bişey yok içmese de olur 

-Reklam-
0 oy
önce (7,947 puan) tarafından

Süt içmiyor benimki yoğurt mayalıyorum bir tek bir kase onu yediriyorum tabi zorla 

Mükemmel benimki yese bende veririm

0 oy
önce (4,156 puan) tarafından

Genelde meyve suyu karadut gibi veya bitki çayı veriyorum. Şimdi büyüdü ama biberon kullanırken de böyleydi Çok isterse sütü sulandırıp veriyorum veya ayran yapıveriyorum tabi sıfır değil bazen dışardan küçük sütlerden içiyor üç buçuk yaşında. 

Yinede elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz annelik işte sürekli alternatif üretiyoruz

önce (4,156 puan) tarafından

Aynen öyle🥲 hepimiz bir çaba içindeyiz🌷

0 oy
önce (5,851 puan) tarafından

Allah ne verdiyse veriyorum 😁tabi hangisini sindire bilir diye bakıp veriyorum 

Afiyet şifa olsun

önce (5,851 puan) tarafından

Teşekkürler canısı ❤️ ☺️ 💜 ❄️ 🩷 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 842 göst.