0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Merhaba kızlar bende maalesef ki migren var 2017 yılında cok yogun kpss hazırlıklı  Bı yıl gecırdım İlk defa o sene cıktı bende migren ve hala devam. Malsef gram aç degılım hattaıstemıyorum yemek yemeyi ama migrenim azıyor. Mecbur yiyorum dıyetıme engel oluyor. Migrenin tedavisi nedir ki acaba. Hergun boyle malum. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kortizon tedavisi aldım canım iğne şuan 2 yıldır rahatım 
(369 puan) tarafından
Kortizon alacak kadar yogun muydu agrın
tarafından
Hafta da iki üç kere oluyordu canım migrenim ama öyle böyle değildi kafamı duvarlara vurasim geliyordu
-Reklam-
0 oy
(5,166 puan) tarafından
Bende başlangıcı var canım bizdeki ırsi annem ablalarımda da var. Tedavisi var mı bilmiyorum benim yorulduğumda acıktığımda ya da hastalandığımda ağrım oluyor bunların olmasına izin vermemeye çalışıyorum diyebilirim :) 
0 oy
(15,215 puan) tarafından
Yok canım bendede var 
0 oy
(8,006 puan) tarafından
Bu migren kafa ağrısımi oluyor benimde anlimdan yayilan feci ağrı oluyor bumu migren 
(7,827 puan) tarafından
Migrende ışık ve sese tahammül edemezsin çok şiddetli olur mide bulantısı kusma olur
(8,006 puan) tarafından
Ay benim okadar değil ya ama baş ağrısı çok fena oluyor
(7,827 puan) tarafından
Sinüzit olabilir canım
(8,006 puan) tarafından
Olabilir cnm teşekkür ederim
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Benimde 2014 yılından beri var iki sene antidepresan kullandim yine de geçmedi acıkınca çok fena tutuyor

Biberiye kaynatıp içmek iyi geliyor ama zayıflattığı için içemiyorum ben sen dene istersen 
(369 puan) tarafından
Kız Allah seni napmasın zayıflatıyor mu biberiye. Cidden.
(2,396 puan) tarafından
Evet aktar söylemişti ben kendimi bildim bileli 40 kilonun üstüne çıkarmıyordum migren için kullandığım ilaçlar sonrası 50 kilo oldum üçüncü çocuktan sonra şimdi 53 kiloyum zayıflamak istemiyorum artık
0 oy
tarafından
En ağırını yaşıyorum. Yılda 3-4 kere olur yataktan çıkamam geçene kadar. Bildiğin felç oluyorum. Ne gerekiyorsa yapalım dedik ama tedavisi yok. Bi ilaç yazmıştı son gittiğim doktor o biraz hafifletir. Daha çok olurdu tetikleyen şeyleri buldum ağrı gelmemesi için onlara dikkat ediyorum. 
(369 puan) tarafından
Canım kabızlık veya ishal var mı sende.
tarafından
Pek olmaz nadiren hastalanınca falan olur. İlgisi var mı peki migrenle  ?
0 oy
(277 puan) tarafından
Biberiye çayını denedinmi :))) mucize derim başkada bisey demem aktaran al bulabilirsen biberiye yağında al yoksa nane yağı istersen araştır netten öyle al ama ben kullanıcısı olarak söylüyorum  BIBERIYE CAYI ...
0 oy
(398 puan) tarafından
Doktor bana dideral vermişti baya iyi geldi bana ağrılarım gitti
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kesin tedavisi var mı bilmiyorum ama ben raporlu alıyorum ilaçları. Atak geldiğini hissettiğimde içmem lazım hemen.ama ağır ilaçlsr. Yatırıyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 362 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,573 soru

24,388,140 cevap

349,118 kullanıcı

...