0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Yumurtalama dönemine iki gün var ve bugün beyaz akışkan akıntım olunca hemen ilişki oldu olmusmudur

5 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından
Birer gün ara ile değerlendirin canım hangi gün tutacağı belli olmaz riske atma 
(252 puan) tarafından
Canm sorun var spremde dengeler diyo doktorlar ve gün içinde hani sık olması yada hergun olmasi olasılik arttiriyo bakalm denk geldi değerlendiriyoruz:)
(351 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsınız ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Devam etmek gerek 2 günde 1.
0 oy
(6,769 puan) tarafından
Olabilir canim benim yumurtlama ma vardi ama hamile kaldim. ☺️
(252 puan) tarafından
Bakalm canm görünce olablr dedm degerlendirdik
0 oy
tarafından
Valla yumurtalamayi falan bilmemde bebek istediğim zamanlar hergun ilişki oluyordu ve 2. Ayda hamile kaldım 
(252 puan) tarafından
Bizimde hergun hahahaha
0 oy
(411 puan) tarafından
Bilemeyiz canım benim eşimde hiç problem yoktu bende de yoktu ama benim tiroit olduğu için engel oluyordu hamile olmama Bilemezsin yumurta iyi değildir sprem kalitesi düşüktür belki yumurtlama bile olmamıştır 
(252 puan) tarafından
Düşük zaten esimin sayım çok yüksek eşitler dengeler demişti doktor bende de geçen ay kist vardı canm her site farklı yazınca kafam karıştı kontrole gitmedim ay sonu bide kist mi diyorum yine ağrılardan anlamadmki
(411 puan) tarafından
Düşük olması çok değil ama sen yine bi iç hastalıklarına git kadın doğuma da git iyice ileş sonra ovalasyon testi kullan hem kafan da rahat olur
(252 puan) tarafından
Bakalm canm bu ay gidicm sonu adetle atarsın dedi baya yoğun da yasadm bakalm ultorosonda. Cikick biz diyous olursa olur Allah bilir testde yapsam dikkatde etsem olmuyo bazen saldık :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 230 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hande_cimen (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 421 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,169 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gleren (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.

413,459 soru

12,447,635 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...