Liseden arkadaş grubu var eşimin erkek arkadaşlarıyla. İçlerinden bi eşim bi de bir kisi daha evli diğerleri bekar baya 7-8 kişilik grup. Asla da telefon karıştırma huyum yoktur. Önce kendime sonra eşime güvendiğim için. Telefon karıştıracak ihtiyacı hissettiysem en küçük şey midemi bulandirdiysa bitmistir zaten.
Gel gelelim bugün saate bakarken onun telinden yukardan grup bildirimlerini gördüm. 2 kisi foto atmis ikisi de ne olduğu malum olan kızlarla mesajlasmalar. Biri bu konuşmayı attıktan sonra peşine gruptan bir arkadaşlarına demiski;
X evi bosalt
Yani bunlari gruba neden atarsınız? Bunları grupta paylasiyorsaniz bir araya geldiğinizde neler konusuyorsunuz? Bu erkek milleti gerçekten Allahın cezasi bir tür. Edep haya namus yok çoğunda.
Eşime telefonu götürdüm ben bunlari ustten gördüm açmadım bile grupta onlar bunlari konusuyorken sen ne konusuyorsun? Ahlaksizlik değil mi bu? Hic mi ozeliniz yok bir de namuslu kiz ararsiniz evlenirken? Sen benim telefonumda böyle konuşmalar görmek ister misin arkadaşlarımla dedim? Valla billa benim olduğum ortamda böyle şeyler olmaz haklisin falan dedi ama zaten kavgaliydik ve soguktum esime iyice sogudum ardini aramadim tartismadim bile laflarim yeterince agirdi bence siz nasil tepki verirdiniz boyle bir seye?