Kızlar bilen biliyor annemin sorunlu bir kiracısı var. Karı koca manyak vunlar ya. Tam bir g.erizekalılar.normaşde cıkın dedik ama evi satısa cıkarınca bak satılacak satılanana kadar oturun dedik. Gene annemin vicdanı yuzunden. 4 tane cocuk var. Cocuklar sersefil ev sidik kokuyor daha kadın kimin evini dikizlesem kime baksam peşinde. Gelelim olaya. Kardesim aglıyarak aradı. Abla bunları dogruyacagım az kaldı diyerek. Kardesimin sözlüsü var aileler biliyor nişa günü kpnusuyor artık. Oglan evimize girip cıkıyor. Bu gun kardesim bulusacaklarmış aksam. Kardesimde işten gelecek diye yemek yapıpta götüreyim para vermiyelim dısarda bir yerde oturuz yeriz demiş.yemek yapıyormuş. Bir taraftanda sözlüsüyle konusıyormuş. Kiracının karısı gelip asagıdan kardesimi izlemiş konuştuklarını duymuş. Dinlemiş. Neyse kardesim cıkmış annem işten gelmiş. Daha annem geldigi gibi karıoca asagıya inmişler. Anneme adam diyormuş ki oh abla ne kadar iyi kızında yemek yapıyor sana diyormuş. Karısıda o annesine yapmadı ki sevgilşsine yaptı ben dinledim hemde giderken arabaya binerken gördüm abla ayıptır nikah olmadan gelip arabayla alıyor oglan ne yaptıkları belli mi millet konusur diyormuş.onlar gitmiş kardesim gelmiş. Baslamışlar annemle kavgaya millet seni konusuyor bana bunları dediler diye. Agzına etmiş kardesimin. İstemeye kadar görüşmeyeceksiniz yada str defol kac oglana diyormuş annem.anneme mi kızayım o ge.rizwkalılara mı bilemiyorum. Zaten annemi arayıp bir kalayladım ne demek bu laf diye. Simdi diyorum onları arayım scayım agızlarına. Basayım küfürü. Kadında ben oradayken cok gelip kpcasını anlatıyordu. Onlarıda diyim birbirlerine düşaünler istiyorum artık. Herkes yaptıgının bedelini ödemeli artık. Annem aradı yalvarıyor sakın arama karısını dover birde diye. Adam cunku cok dovuyormuş kadını. Artık banane doverse dovsun o da demekki boyle anlıyor. Kardesim yemin ediyor dövecegim diye kadını. Kardesimi zor tutuyormuş annem. Allah askına ben simdi bunlara ne yapayım?