0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var kicağıma almak zorunda kalıyorum artı ev işleri gebeliyi tamamlaya bilirmiyim bilmiyorum endişeleniyorum

7 Cevaplar

0 oy
(11,483 puan) tarafından
Benim kızımda 2.5 yaklaştı 17 haftalık hamileyim hiç kucağımdan inmedi sıpa çok ağrım oluyor iş yaparken vajina ve kalça ağrısı yaşıyorum yürütmüyor ya
(91 puan) tarafından
Sağ salim al kucağına inşAllah canım
(11,483 puan) tarafından
İnşallah canım seninde
-Reklam-
0 oy
(2,170 puan) tarafından

Bende burda durayim :angel:

0 oy
(15,706 puan) tarafından
Ilk gebeliğe göre daha zor bi süreç bana göre. Hem sağlik sorunlarim oldu benim hemde ilk çocuğum zorluyor beni. Anneye bağimlilik artiyor. 
(2,129 puan) tarafından
Ya bende kime birakicam bilmiyorumm çok kafami kurcaliyor bu durum senin gibi ama kayinvalidem istesem ben bakar ama onlara vermekte istemiyorum bakalimm esimde annesini temizlik yapsin diye cagiriyor ama ben kendim yapicam temizligimi ona buna yaptrmam utanirim zatenn
(15,706 puan) tarafından
Doğumdan dolayi stresim yok ama kizim naoacak diye çok strese giriyorum. Son anda ortada rezil olacak çocuk. Keşke iyi kötü bi kaynanam olsaydi bakardi. Inanki eltiye falan emanet etme düşüncesi daha berbat.
(2,129 puan) tarafından
Benim eltim ben o gün gezmeye gidicem bakamam dedi en azindan cnm seninkisi bakicak ne gzl
(15,706 puan) tarafından
Daha konuşmadikki bakar misin diye. Eşim diyor yanimiza alalim kimseye birakmayalim diye ama o hengamede çocuk yanimizda da rezil olur ya.
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm esin cocuklami senlemi yeni doganlami ilgilenicek bencede onceden konusup halledin
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kızım 16 aylıktı ikinciye hamile olduğumu öğrendim. İkinci kızım doğdu diğeri tam 2 yaşını bitirmiştim sorun yaşamadım kucağından inmezdi her gün parka vs gotururdum evislerimi de kendim yapardim gurbetteyim çünkü. İlk kızım erken doğmuştu ikincide de erken doğma riski var dediler son 37 haftada bı sancilandim 1 gece yattım hastanede durdurdular sancılarımi falan çıktım sonra cok şükür sorunsuz doğdu 38 haftada sezeryan oldum.
(91 puan) tarafından
Ne güzel umarım ben ve benim durumda olan her kesde yavrusunu sağ salim kucağına alır
(3,148 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim gum hamilelere sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize
(91 puan) tarafından
Alla razı olsun canım
0 oy
tarafından

Bu yüzden 4 sene arayla ikinci çocuğu yaptım. Çocuğum 4 yaşında olduğu için ondan yana problemim olmadı ama hamileliğim çok zordu. Canımı çıkardı küçük cadı :)

(91 puan) tarafından
Sağ salim doğsunda vallah gerisi umrumda deyil canım
0 oy
(12,726 puan) tarafından
Oglum 26 aylik ben 23 haftalik hamileyim surekli ustumde kucagimda karnimda. 5.katta oturuyorum asansor yok bazen yoruldum diyo kucagimda cikariyorum kiyamiyorum. Camlarimi sildim perdelerimin hepsini yikadim astim bu hafta. Valla yapacak bisey yok yani ki oglum 16 kilo dusun. Bide surekli oyun istiyo atlayip zipliyo karnimin ustune. Allahin izniyle bisey olmaz
(91 puan) tarafından
Sağ saıim kucağına al inşAllah canım Allah kolaylık versin
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Benim de oğlum 2 buçuk yaşında herşeyle kendim ilgilendim son ana kadar kucağıma aldım ev işi yaptım mecburum sonuçta zor geçti ama birşey olmaz endişe etme 
(91 puan) tarafından
İnşAllah bir şey olmaz canım Allah razı olsun
(2,569 puan) tarafından
İnşallah canım sen içini ferah tut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 244 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 432 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
6 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MutluSakine (215 puan) tarafından soruldu

409,752 soru

12,318,415 cevap

38,892 kullanıcı

Kategoriler

...