0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (2,011 puan) tarafından
Anneler çocuklarınızda mamayı ne zaman bıraktırdınız biz 19 aylık olduk hala bırakmadık. Ben kızımın kendi isteğiyle bırakmasını istiyorum ama hiç bırakacak gibi değil

14 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
2 yasa kadar verecegım 13 aylık suan gece acıkınca veriyorum sabah uyanınca bide gün içersinde uyutmadan önce
(2,011 puan) tarafından
Bende aynı şekilde veriyorum canım gece beslenmeyi bıraktık sadece uyku öncesi veriyoruz
(9,234 puan) tarafından
Seninki biraz benimkinden buyuk ondan bırkmıs benim ki daha bebe:)
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Kızım 17 aylık bende azalttım mamayi devam sütü veriyorum uyku saatlerinde meme ariyor çünkü devam sütü veriyorum mama da aldım ama onu da 1 kere veriyorum gece yatarken bazen 2 günde 1 . Yemek yiyor artik
(1,175 puan) tarafından
Devam sütü ile mama arasındaki fark ne canim ...
0 oy
(801 puan) tarafından
sütüm yoktu mamayla büyüdü 7 ayliktan sonra mamayi kestim ek gida verdim suan 2 buçuk yaşında 
(2,011 puan) tarafından
Aa ne güzel erkenden bıraktırmışsın canım
(9,234 puan) tarafından
Neden kestiniz ve de gece uyanınca ne yaptınız
(801 puan) tarafından
evet canim erken birakmak zorunda kaldim cunku obezlige gidiyordu oglum mecbur kaldik ve iyide oldu aslinda cok sukur asla yemek ayrimi yapmayan herseyi yiyen oglum var
(801 puan) tarafından
esra canim ilk zamanlar cok uyandi gece mamasina ama gec saate verip oyle uyutum ve cok sukur 8 ayliktan beridir gece kalkmiyor hasta olmadığı surece uyansada bu kere uyaniyor su istiyor veriyorum uyuyor tekrar
(9,234 puan) tarafından
İyi masallaj benimkinin saatleri bile var kalkmaya
0 oy
tarafından
Gunde 1 veya 2 kere aclik durumuna gore veriyorum 2 yasa kadar devam etmeyi dusunuyorum
(2,011 puan) tarafından
Aynı şekilde düşünüyorum canım
0 oy
(13,312 puan) tarafından
2 yaşa kadar verilmesi gerek keşke içse valla dışarıda çok zor oluyor yedirmek herşeyi yemiyor çünkü. 8 ayı zor bulduk mama reddi yaptı bizimkisi
(2,011 puan) tarafından
Valla canım bizimkide mama olmasa aç kalacak asla bişey yemiyor çok yemek seçiyor :(
0 oy
(1,291 puan) tarafından
8 aylık kızım var bi sabah kahvaltı da veriyorum bide gece yatarken kahvaltı yese sabahta kesecem sevmedi bi türlü 
(14,252 puan) tarafından
Benim dokuz aylık oğlum bu ara iki saatte bir kalkiyo mama içmeden dalmyo düzgün içmediği için uzun uyumuyo snrm doksan zor iciyo yenidoğan bebek gbi oldu ya
(1,291 puan) tarafından
Dişi mi çıkıyor Aceba yeni şeyler öğrendiği için sık uyanırmış birde Benimki de uyanıyor 1 defa gündüz emmiyor tek gece azıcık emip geri uyuyor süt bitince nolacak bakalım
(14,252 puan) tarafından
Evet ikinci dışı geliyor
0 oy
(14,252 puan) tarafından
İki yaşına kadar verdim ilk oğlumda
(2,011 puan) tarafından
canım teşekkür ederim
0 oy
(4,314 puan) tarafından
18 5 aylik akşam yatmadan önce veriyorum doktorumuz 2 yasa kadar verelim dedi bizde öyle ilerliyoruz.ama normal süt vermiyorum.
(2,011 puan) tarafından
Benim kızım gündüz kahvaltısını yemeğini doğru düzgün yemiyo o yüzden mecbur gündüz mama veriyorum bende ama napıcamı şaşırdım
0 oy
(2,781 puan) tarafından
20 aya kadar verdim. Devam edecektik ama o dönem hastalandı dr biberonla besleme dedi bıraktık o da hiç aramadı devam etmedim ben de. 
(2,011 puan) tarafından
Ay inşallah bizde bi anda bırakırız
0 oy
tarafından
Oğluma 1 yaşına kadar verdim sonrasında kutu süt içti 10 aylık prematüre kızçem mamayı zorla içiriyorum kaşıkla veriyorum gel de halimi gör 2 yaşına kadar vermeyi düşünüyordum ama içmiyor 2 ay sonra keserim büyük ihtimal çünkü ben çok yoruldum
(2,011 puan) tarafından
Öyle olunca da zor oluyor ya normal yemek yiyebiliyorsa bıraktırmak em iyisi benim kızım yemekte yemiyo doğru düzgün
tarafından
Benim kız yemekte yemiyo yediği iki kaşık
0 oy
(3,192 puan) tarafından
1 yasa kadar verdim. 12 aydan sonra biberon kullanımı ağız diş yapısını bozar dedi doktor. Bıraktık mamayı.
(2,011 puan) tarafından
Nasıl bıraktırdın canım zorlandınızmı
(3,192 puan) tarafından
Zorlanmadım azalttım canım. 9-10 aylık gibi günde 2 kereye dusurdum sabah akşam vermeye başladım. 12. ayda sadece akşam verdim 12. ay bitiyordu akşam olan mamasını kendi istememeye başladı. Yani versem içerdi ama aramiyordu bende vermedim hiç zorlanmadı yani. Yerine süt falan da vermedim ben ama. Sabah kahvaltı sonra ara öğün yoğurt öğlen yemeği sonra tekrar ara öğün meyve veya yoğurt en son akşam yemeği yiyor.  Beslenme şeklimiz 12. aydan beri böyle.
0 oy
tarafından
8aylik çok fazla içiyor ayda 5 kutu buda bizi zorluyor 1 yasnda biraktrcgm karnini doyura Bildgi zmn 
(2,011 puan) tarafından
Ooy maşallah kuzuma
0 oy
(5,828 puan) tarafından
2.5 yas falandı herhalde.
(2,011 puan) tarafından
Bizim doktorumuz bıraktır artık büyümüş diyo günde 3 kez veriyorum ama kızımda bırakacak gibi durmuyor
0 oy
tarafından
13 aylığız. 2 yasına kadar devam edicez. 3 kez veriyorum. İlk sabah uyanınca. Gece uykusuna geçmeden ve bir kere de rüya öğünü olarak gece 3 gibi. Doktorumuz azaltıcaz ama devam edicez 2 yaşa kadar dedi. 
(2,011 puan) tarafından
Bende sabah uyanınca, öğlen uyumadan önce ve akşam uykusuna geçmeden önce veriyorum ama doktor bıraktır artık büyümüş dedi
tarafından
Bilemiyorum tabi her doktor farklı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 277 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsn (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 418 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
16 Ekim 2025 Diğer kategorisinde gulbahcem5 (95 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 290 göst.

Kategoriler

1,503,382 soru

24,545,087 cevap

360,710 kullanıcı