0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

image

Dun doktora gittim bana demir ilaci olarak ne yazdiysam onu al dedi ama ben ne yazdigini bilmedigim icin eczaneye de soyledim ne yaziyosa onu ver diye ama icim rahat degil gebeyken ferrum hap  ve forte d 150 ml  agiz damlasi kullanilir degil mi eczaci yanlis mi vermisdir acaba bunlari kullanan var mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ferrum kan ilacı (demir) 

Diğerinin de devit3 farklı bir çeşidini kullanıyorum kullanilmasi gerek evet. 
(46 puan) tarafından
Yanlis vermemistir degil mi bunlar bebege zarar vermez kusura bakma canim ilk gebelik korkuyrm bi sey yanlis olur diye
tarafından
Anlıyorum
Hayır canım farklı çeşitleri var ilk gebeligimde ferrum bu gebelikte mesela demir hapi ismi farklı yazıldı. Zarar vermez yan etki falan olsa zaten doktorunla görüşürsun ama tam tersi kullanman gerek bunları. Demir hapları midemi bulandırıyor diye icmedim demir eksikliği çıktı bende şuan mecbur kullanıyorum
(46 puan) tarafından
Anladm canim tesekkur ederm:)
-Reklam-
0 oy
(6,769 puan) tarafından
Bu ilaclari hiç kullanmadim canim. 2 gun önce bana decavit - vegaferon - ve magosit yazdi aile hekimi. 
(46 puan) tarafından
Anladim kuzum cok tesekkur ederm cok sagol insallah yazan olur :)
(6,769 puan) tarafından
gebe bölümüne de yazabilirsin. Ama biraz bekle şimdi çoğu uyuyordur :D
(46 puan) tarafından
Bazen orda konuyu kapatiyo site ondan burdan yazdim :)
(6,769 puan) tarafından
o zaman buraya tekrar sorarsın olmadı :) kadınlar kulübüne de bakabilirsin ordada bu tür şeyler çok yazıyor.
(46 puan) tarafından
Anladim canim tesekkur ederm:)
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Demir ilacini kullandim ama d vitaminim böyle degildi farkliydi ama ikisinide kullandim hem demir ilacini hem d vitamini
(46 puan) tarafından
Anladim yani yanlis degildr o zamn
(1,916 puan) tarafından
Yok degil bunlar
(46 puan) tarafından
Tamam canim tesekkur ederm :)
0 oy
tarafından
Ferrum demir ilacı diğerinde d vitamini zaten. Neyi yanlış olsunki. İçindeki kağitta endikasyanyolari yazıyor aç oku.

Ha doktorun yazdığınin birebir aynısı olsun diyosan e nabizdan bak. Reçetelerim kismina
(46 puan) tarafından
Aynen canim ondan dedin zaten doktor da uyarinca brnm yazdiklarm  olsun diye eczaciya da guvenemedm yani
0 oy
(3,308 puan) tarafından
E nabizdan bak canim yada e devletten. Recetelerim kismi var ordan yazdigi ilaclarin ismini gorebilirsin
(46 puan) tarafından
Tamam canim benim cok sagol bi de bu ultrasina gire mi yoksa son adet tarihine goremi dogum haftasi kac aylik oldugu belirlenir
(3,308 puan) tarafından
Son adet tarihine göre belirlenir
(46 puan) tarafından
Ben son adet tarihimi tam bilmiyorum mesela doktor da ultrasona gore mecbur bakiyo tarihe sence yanilir mi ordan
(3,308 puan) tarafından
En fazla 1 hafta oynar canim bilmiyorsan eger. Zaten doktorun yonlendirir seni
(46 puan) tarafından
Tamam canim bi de mesela her ay gittigmde tarih degisebiliyo mesela bana onceki ay dedigi tarihten farkli bi hafta tarihi diyebiliyo mesela bir ay gittim 23 haftalik derse diger ay 27 olmasi gerekirken 29 diyebiliyo bu neden olur
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben demir hap olarak ferrum kullanmıştım 
(46 puan) tarafından
Tesekkur ederm canim
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Ferrum hamileligimde ve dogumdan sonra kullandim ama digerini bilmiyorum canım 
(46 puan) tarafından
Anladim canim tesekkur ederm:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 119 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

412,381 soru

12,414,479 cevap

44,965 kullanıcı

Kategoriler

...