0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (546 puan) tarafından
Bütün gün mızmız sürekli aglar vaziyette sadece emmek istiyor,ne istedigini bilmiyor.Hic oyuncakla oynamıyor.Mutfakta bile eline ne versem ilgisini çekmiyor.Bende yapmam gereken hicbir seyi yapamiyorum tabii.Sizinkiler neler yapiyor gun icinde neler yapiyosunuz bastan sona yazabilirseniz oyun bulamiyorum.Beceri ogrenmek olarakta 14 aylık bebekleriniz neler yapabiliyor bunu da merak ediyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(7,923 puan) tarafından
14 aylık oğlum gün içinde ben koltukta oturursam gider oyuncak oynar ama sıkılır sonra gelir beni darlar ben mutfak topluyosam mutlaka arkamdan dağıtır hiç yerinde durmaz. Konuşması yok henüz anne baba mama meme dede bunları soyluyor elime bişey verirken ıhh diyor al anlamında söylediklerimi anlıyor mesela oyuncaklarını getir diyorum elime oyuncak veriyor evin kapısını kapat deyince gidip kapatıyor bu şekilde :) 
(546 puan) tarafından
MaşAllah kuzuya aynılar ama bi kaç aydır hepten fazlalaştı ya sürekli emicek ya da emicek başka alternatifimiz yok resmen :))
(7,923 puan) tarafından
Benimkide öyle. Okadar karnını doyuruyorum biberonda bazen süt içer ama yine bile gelip emmek ister bazen çok yorucu oluyo gerçekten şuan uyutmaya çalışıyorum 1 saattir pes ettim uyumadı uyusaydi iş yapacaktim.
(546 puan) tarafından
Hele uyutmaya çalışmak aman aman bugun ekstra bir fenalık geldi diger annelerinde ayni seyleri yasiyo olusu icimi rahatlatti ne yalan soyliyim :D  2 seneye biraz olsun rahatlariz diye umut ediyorumm saglicakla buyusunler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum 14 aylık ablası var çok şükür kardeş avantajını yaşıyorum hep beraber oyun oynayıp boya yapıyoruz yemek yerken bile bir yarış:)) kızım 14 aylikken de kardeşi 1 aylikti sürekli kardeşini merak ediyordu:)) beraber emzirip unuturduk çok ağladığı huysuz olduğu zaman bak gel kardeşine diye önüne yatırırdim:)
(546 puan) tarafından
Yaa maşAllah cok guzeller boyle hayal ettim ikinci hemen olsun diye istiyodum cunku gercekten cocuklari cok seviyo baskalari yaninda hic ağlamaz tam zitti yalniziz genel olarak ve gercekten durmadan emiyo aglaniyo.  2. Bebe olupta bu raddeye gelene kadarda zorluğu çok fazla hamileligi dogum zamani ilk 6 ayı düşününce bidaha isteyemiyorum malesef
tarafından
Evet gerçekten zor. Hamilelik korktuğun gibi geçmiyor bilemiyorsun bile ne zaman doğuma gittiğini. İkinci doğum daha kolay geçiyor. Ama ilk 4 ay burnumdan geldi hayat birde eşim evdeydi biz beraber baktık çoğu zaman:)) ona rağmen zordu maddi boyutunu söylemiyorum bile ama çok da avantajı var .
(546 puan) tarafından
Ben hep tektim malesef canım lohusalikta da baya tuhaftim surekli bebege birsey olcak diye aklim cikiyordu.Hamilelikte malesef kanamali yatarak gecirdim son 3 ayi da surekli acillerde kusmalar ishaller safra taş sancilari baya kotu gecti yani birdaha ayni seyleri yasarsam bebemde muhtac olur bende diye cok korkuyorum ondan dusunemiyorum yoksa gercekten hayalimdi iki bebek birlikte buyumesi oyunlari evde ayri bi şenlikler bence :)
(7,447 puan) tarafından
Geleceğim canlandı şu anda 15 aylık oğlum var ve ben 23 haftalık hamileyim aralarında yaş farkı olsun istemedik beraber büyüsünler istedik bir oğlum daha olucak Allah'ın izniyle beraber oynamalarını hayal ediyorum bende :)
0 oy
(59 puan) tarafından
Günde iki kere parka çıkıyoruz cncnm.Uzun uzun parkta dururuz oynatırım.Sonra evin içinde daha merakla oynuyor.Sende oyle yap
(546 puan) tarafından
Ah keşke cikarken bi ağlıyor eve girerken bi daha ağlıyor.Dun ciktik parkta 10 dk duramadik markette de aynı şekilde.Gezmeyi çok sever aslında ama bi kaç aydır daha memnuniyetsiz :) genel olarak benimki baska çocuklar istiyor onlari seviyor da etrafimda da yok nerden bulayim bi kardesim var onuda hafta da bir goruyoruz telefonda bile görünce cigliklar atiyor oynayalim diye :) evde oyunlar bulmam lazim ama nasil hic oyuncakla isi yok evde surekli koltuga cikip atliyo durmadan tirmaniyo yani kiz degilde erkek bebesi sanirsin :)
(59 puan) tarafından
Kardes yapin cnm onunla oynasin :)
(546 puan) tarafından
Cok isterdim kardeşli büyüsün ama saglik el vermiyo gozum korkuyo o yuzden malesef canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yagmur1265 (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yagmur1265 (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,187 puan) tarafından soruldu

379,381 soru

11,356,246 cevap

34,832 kullanıcı

...