+1 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (638 puan) tarafından

Bebeğim 3 aylık  bilen bilir bugün post açmıştım kanlı mukus diye gaita testi temiz çıktı doktor bana süt diyeti verdi bebeğimede alerji maması bunu verdi az önce verdim ağzından burnundan kustu sevmedi tadını ne yapacağımı şaşırdım kaldım ☹️:(:'(:unsure:

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kuzum pekmez köy demiştim olmadı mı
(638 puan) tarafından
Maşallah Süphan Allah inşallah canım ya vallla yemiyor o mamayı su saate kadar direndi sma verdim çok ağlıyor ☹️
tarafından
Naptın kuzum
(638 puan) tarafından
Berbat bir gece geçirdim sana yazdığımda saat 3 tü ağlaya ağlaya uyumadı mama içmedi geceden beri sma veriyorum bin şükür 2 defa kaka yaptı kan yok bende yarın başka doktora gidicem
tarafından
Ah keşke aktif olsaydım kuzum ver dedim ya sana sma dan sabah verseydin keşke pekmez alıp o mamayı da git git için rahat değilse başka doktora git hiç üzülme geciyo karkma
(638 puan) tarafından
Yok ya hiç içime sinmedi o doktor bebeğinden 1 kere geldi kan mama değiştik belki ona bağlı belki kara lahana doğdu doğalı ilk defa yedim belki o yaptı hiç birşey demedi testler negatif çıktı buna rağmen niye evladımı aç bırakayım zaten kilo alımı zayıf
-Reklam-
0 oy
(6,716 puan) tarafından
Pekmez katıyorlardı galiba canım tatlandirsin diye YouTube dan videolar izle yardımcı olur illaki 
(638 puan) tarafından
3 aylık ama henüz
(6,716 puan) tarafından
Tadı kötü olduğundan çocuklar icemezmis o mamaları sen YouTube' ba bak ben orda görmüştüm
(638 puan) tarafından
Bulamadım ya bakıyorum
0 oy
(5,270 puan) tarafından
İlk defa verdiysen icmemesi normal zamanla alisir dene bence
(638 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ya çok kötü kustu zaten bütün gün açtı
(5,270 puan) tarafından
Uźulme canm bebegin daha da huysuzlaşır sabırli ol aç olunca mecbur tutar
(638 puan) tarafından
Kakasinda yine kan geldi ben anlamadım gitti sonuç temiz çıktı peki niye kan var neden iştahsız bebeğim dua edin düzelsin ya
0 oy
(542 puan) tarafından
Sütün yetiyosa diyetine de dikkat ettiğin surece ben olsam mama vermezdim
(638 puan) tarafından
Sütüm yetse zaten mama vermem yetmiyor işte
0 oy
tarafından
Acaba çok mu verdin canım 
(638 puan) tarafından
60 ml bütün gün açtı zaten onuda kaşıkla verdim biberonla içmedi tadını beğenmedi
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun
(638 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bu mamalarin tadi kotu oldugunicin vanilya şurubu kullaniyolar bi araştir canim gecmiş olsun :(
(638 puan) tarafından
Vanilya şurubu 6 aydan sonra veriliyor teşekkür ederim sağolun ☹️☹️
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bütün gün açmış ya canım büyük ihtimal birden yiyince de mide hazmedemedi bi anda azar azar ara ara doyur canım tel seferde birden bire verme alışana kadar 30 30 30 doyur bence sindirdikçe bir daha ver azar azar belki o zaman kusmaz mama aralarında da emzirirsin yada geceleri 
(638 puan) tarafından
Bu lanet olası mamayı verdiğimde yüzünü gözünü buzusturdu diliyle ittirdi bende kaşıkla verim dedim olduğu gibi kustu dediğiniz gibi 30 vereyim bakalım
(4,420 puan) tarafından
Bide öyle dene bakalım canim olmadı başka raporlu mamalar var onlardan dene alerji için
(638 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim sağolun

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 235 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 555 göst.
0 oy
7 cevap 335 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler