Artık bekarları saldılar evlilere göz diktiler
Bekar kadinlar evli erkekleri daha cazip buluyormus ne garip psikoloji
Egolarını tatmin ediyo herhalde evli adamlar karsilik verince ya da evlendiyse demekki iyidir falan diye mi dusunuyolar nedir
Cok afedersin baci ama evli erkeklerde bal var herhalde Ay deli oluyorum böyle yüzsüz sü.rtük.lere
Diyorum kardeşim kadınlar çok fena diyelim kadının kocası ile arası açık ve yatak ilişkileri yok 1 yıldır Nasıl nasıl kadınlar ağızlarına düşüyor yalamak cilve faaln Kadında evde oturub ben çocuk doğurdum eee bana katlan kaprıs kompleks bir erkeği aşagılama tatmınsız tavırlar,. Bizim yaşadığımız ilde Merkez de ışıkların orda sakınmadan otostop çekiyor lar. Kadınlar sokaklar da çıplak Ve çok ucuzlar Erkeğe zerre saygı göstermeyen hanımlar kocasına öküz diyor mesela walla öyle birine denk gelir elini ayağını yalayan sonra kalır öyle sap gibi kadın ortada Eeee giderse gitsin ben anneyım 2 çocuğuma bakarım safmıyız babamızın evinden mi getirdik Eşek gibi hem doğurum birde elin elinde çocuklar per perişan bırakın annen kendisine baksın çocuklarımı bende işe gidicem eeeee Elin kadını da 3 kuruş yalakalık yapıcak bilmem ne oturduğu yerden keyif çatıcak Walla o işi yerler Onun yerine eşlerimize çok saygılı olsak çok sevgi göstersek çok anlayışlı olsak ozaman görelim o küfür eden sert erkek kalıyor mu... annelik yapmasak otorite kurmasak her halt için tepesine dikilp hesab sormasak bak birde ozaman görmek azım saygısını sevgisini.. Kadınlar gerçekten soyunuk geziyorlar şuan resmen südyen ile dışarı çıkılıyor olacak iş deyıl Allah akıl fikir hidayet versin
1,508,995 soru
24,626,390 cevap
364,860 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın