0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Geçen paylaştım aktiviteye  gelen güzl yorumlar beni dhaa çok gaza getirdi :)) bugünde böyle bişi yapalım dedik ama oglum herşeyi amacı dışında kullanmayı sever taktı yapıştırıcıya 

image

5 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
MaşaAllah Kaç yaşında oğlun canm 
tarafından
2 buçuk yaşında :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizim o kartonu iki dakika içinde yırtıyo maalesef etkinlik yapamıyorum boyama kitabı okuma kitabı resimli kitaplar asla veremiyorum anında yırtmaya geçiyo ne zaman geçecek bi dönem bilemiyorum :(

tarafından
Bizimkide Bi dönem öyleydi Bi kaç kere uyarıp kaldırdım taki birz unutana kadr o huyunu sonra yapmamaya başladı bakma sen benimkide çok güzl yapmıyor ama vakit geçsin die ugraşıyorm
tarafından
Valla canım tuvalette oluyorum geliyo yanıma tuvalet kağıdını koparıp gidiyo mesela hayır olmaz koparılmaz bilmem ne desemde hiç umursamıyo valla bizimki herşeyi parçalama derdinde oyun hamurunu bile bi iki dakika oynayıp parçalamaya başlıyo düşün :D seninki kaç aylık benim oğlan 28
tarafından
Benimkide 29 aylık TV faln izliyor mu peki inanırmısnz bilmem ama oglum TV izlediği dönm öyleydi yani kapattığım az böyle olmadık şeyleri yapardı ne zamn TV yi kestim kısıtlı vakitte izlettim artk düzeldi ha şimdide aynı şeyleri yine yapıyor mesela bu yaptıgmz balık çok güzl ponponları yapiştırdık 5 dk snra hepsini söktü yine ama en azndan çok şükür artk eskisi gibi deil
tarafından
Maalesef izliyo canım ama öyle tüm gün tv açık değil yani bizim çocukların içinde var sanırım  bu ya geçen oyun evine gittik etkinlik olarak kapı süsü yapmaya çalıştık tabi ne yapıştırmak istedi ne bişey yapmak istedi daha sonra ışıklı masada kum kozalak bilmem ne vardı onunla hiç sıkılmadan oynadı mesela arabaya biner binmezde yaptığımız kapı süsünü parçalamaya başladı
tarafından
Demkki dogası o :)) dagınık seviyor :)) çocukları aslında zorla kendi dogrularımzla büyütmeye çalışırken aslında onların nasıl davranmak istediğini bazen görmezden geliyoruz sen ona ayak uydur belki ters teper bu sefer :)
tarafından
Canım bi ara ayak uyduruyodum ki hala pek bişey demiyorum ama yırtılmayacak şeyleride bazenle kaşla göz arası halledince kendimi tutamayıp uyarı şeklinde kızıyorum inşallah hafifler ya
tarafından
Aman hepimiz öyleyiz malesef artk Bi yerden snra sabır tüketiyorlar inşallah düzelir :)
tarafından
Birde şu pandemiden oldu sanırım artık tahammül seviyemizde azaldı gibi geliyo ayy inşallah canım ya tek bir başka arkadaşımız yok ondan mı yapıyo bilmiyorum oyun evine gitmeye başladık bakalım
tarafından
Ondandırda ben her zman derim 4 duvar arasında ne yapabilirlerki Bi süre sonra sıkılıyorlar onlarda haklı bide çevrede olmayınca bizm deöyle Vala benmde hiç arkadaş yok öyle Bi iki akraba var o kadr sürkli parka götürmeye çalışıyorm oyun evi bende çok istedim ama bana yakın yok ve ücretleri birz beni aştıgı için mecbur kaldı
tarafından
Büyük ihtimalle ondan canım yoksa çok fazla yırtma eğilimide olmayacak belkide ama maalesef öyle bi çevremiz yok herşey pandemiye denk geldi parktada insanlarla merhaba merhaba büyük bi sitede oturuyorum ama kimse kimseye gelip gitmekten yana değil haklısınız bizde haftada bi kere götürüyoruz bir aylığına 600 lirada anlaştık
tarafından
AA çok iyi Bi ay 600 benm sordukları ayda 1 ve 1 buçuk arası fiyat istiyorlar oda beni baya aşıyor
tarafından
Canım onlarda büyük ihtimalle haftada iki günlük fiyattır bizede bi ay haftada iki gün 1500 mu ne öyle bişey demişti kadın
tarafından
Evt haftada iki gün 1 buçuk saat faln
tarafından
Evet 1.5 saat ben bi kere götürüyorum
tarafından
Muzipokids e mi götüryorsnz hangi şehir ben oraya sormuştum da
tarafından
Evet canım oraya gidiyoruz ankaradayım
tarafından
Bende izmir deyim nasıl verimli geçiyorum peki birz Anlatırmısnz rica etsem
tarafından
Evet güzel geçiyor sadece bizimki boyama kısmında sıkılıp yapmak istemiyo iki kere gittik  iki tane etkinlik yapıyolar 45 dakika etkinlik 45 dakika parkur odası var orada vakit geçiriyolar
tarafından
Hım anladm tşk ederm bakim olmadı bence haftada Bi gün gmtüreym ya
tarafından
Götür canım enerjisini atmış oluyo sosyalleşsin farklılık olsun gözün arkada kalmaz zaten veli ile giriliyor
tarafından
Evt biliyorö Vala evde herşeyi yapmaya çalışıyorm ama sırf sosylaleşsin die konuşması ilerlesin die götrmek istiyorum bakalım artk
tarafından
Konuşması için kreş önerdi doktor ama oğlum kendini savunamıyp diye erteledik üç yaşına girince büyük ihtimalle ya kreş yada cimnastiğe götüreceğiz
tarafından
Aynı durumdayız ya  bizmde konuşması gelişsin die yaşıtlaryla vakit geçirsin dedi doktor ama 3 yaşa kadr bekleyelim dedik
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş patates ten şekiller çıkarıp baskıda yapabilirsiniz sulu boya ile 
tarafından
Tşkler onuda yaparm inşallah
0 oy
(9,077 puan) tarafından

Benim oğlum olsa o boncukları ağzına atar. Yapıştırıcıyı da yer :D

(937 puan) tarafından
Benimkizim da öyle + olarak kagidida yırtıp kemirmeye çalışır
tarafından
:D :D Vala benimkide izn vermiyor ona yardım edeyim kendi bildiğini yapıyor
0 oy
tarafından
Aktivite çok severim jsjsjsj kızım büyüsün bol bol aktivite yaptiracam 
tarafından
Hade inşallah şimdiden biriktir fikirleri o zman çok Lazm olaxk :))
tarafından
Pinterst uygulamasinda bir sürü kaydettim sjsjsjsj oradaki aktiveteler çok güzel şuan 8 aylık :))
tarafından
Bende bakaym oraya :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,426 soru

24,491,437 cevap

357,642 kullanıcı

...