0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (598 puan) tarafından
Kızlar biz yatak odasını alırken yatak içindeydi o yüzden ayrıyeten yatak için araştırma yapmadık yani. O da bambi yatak borlu mudur nedir bi zımbırtısı var ayy hiç rahat değil yatakta dinlenip uyanacağıma sanki dayak yemiş gibi uyanıyorum her gün. Bi abla da aynıymış çarşafın altına ince pamuk yorgan ser dedi benim de oğlanın yün yorgan vardı ufak onu serdim o yine biraz azalttı ama hâlâ aynı yatağa yattığımda sanki sırtımdaki etleri vakumluyo yatak öyle bi rahatsızlık. Geçen akşam salonda yattım sabah ilk defa dinlenmiş uyandım dün de orda yatacaktım eşim de o zaman ben de gelirim dedi zaten koltuk ufak oğlan da yanımızda uyuyo sığmayız diye mecbur yatağa gittim sabah yine aynı her tarafım ağrıyarak uyandım. Zaten boynumda fıtık belimde fıtık boyun düzleşmesi ne ararsanız var bir de yatak rahatsız olunca zulüm oluyor. Bi çaresi var mıdır bunun. Şu an yatağı değiştirme şansım yok. 

3 Cevaplar

0 oy
(6,168 puan) tarafından
Icinde dahil olan yataklar kalitesiz oluyor canım degisceksin başka sansin yok altina acsanda birsey vucudun rahat etmez 

Bellenodan almistim odamizi alirken yatağı ek ücretle aldim eşimde bende yatak konusunda hassasiz   

Belli zaman snr vucutda agri kaliyor yatak kotu olunca
(598 puan) tarafından
Yatak değişme şansım hiç. Yok şu an maddi olarak ayı zor çıkarıyorum
-Reklam-
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Keske yatağını ayrı alsaydiniz canim takimin içinde olan yataklar cok kalitesiz oluyo bizde dışında almıştık 6 senedir kullanıyoruz cok memnunuz..cok kalın olan çift kişilik battaniyeler varsa onu iki kat serip yatabilirsin o daha iyi gelir 
(598 puan) tarafından
Bambi yatak o kadar reklam yapıyolar kalitelidir diye aldık ne bileyim
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Şikayet et canım siteye iade olmaz ama değişim olur
(598 puan) tarafından
Faturası bişeyi yok ki
(4,958 puan) tarafından
Mallarını bliyolar sonucta

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 662 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 425 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,675 göst.
14 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveeem (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,723 soru

23,738,053 cevap

313,866 kullanıcı

...