+2 oy
1,067 göst.
Diğer kategorisinde (6,289 puan) tarafından

Nasılsınız bakalım Hanımlar işler bitti mi Yemekler hazır mı ne durumdasınız Çok şükür benim bitti yemeğim de hazır biraz dan eşim gelir

Bir keyif yapam dedim:)

Müzikli ve videolu olduğu için öyle atamadım ekran aldım

image

18 Cevaplar

+1 oy
(2,719 puan) tarafından
Kahvaltılık sos yaptım işin bitti kahvemi alıp bahçeye çıkıcam şimdi :)) afiyet olsun canım benim 
(6,289 puan) tarafından
Ah benim güzel bacıma senin işlerin hiç bitmedi var ya☺️ helal olsun yazdan beri kışlık yaptın
Kışın misafir çocuk maşallah ♥️♥️
(2,719 puan) tarafından
Ya genelde burda çaya misafir Gelmez öğle ye bile yemekli gelirler :)
-Reklam-
0 oy
(2,670 puan) tarafından

Afiyetle olsun ❤️❤️❤️

Öğle bulaşıklarıni yıkadım.Sırada akşam yemeği var.Ama ondan önce banyo yapayım dedim.Sıra bekliyorum:ermm:

(6,289 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzelim ♥️

Kim var banyoda kaynana mi jdjdj inada çıkmaz daha☺️☺️
0 oy
(14,945 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugun kehelim bebe yatıyor ben yatıyor  :D

(14,945 puan) tarafından
5 aylık canım
(2,133 puan) tarafından
Böyle kendi başına uyuyan bebeklere hayran kalıyorum maşallah sübhanallah nazarım degmesjn okurum. Benim oğlum 9 ayı bitti hiç kendi kendine uyuduğunu bilmem :))
(14,945 puan) tarafından
Bende 4 ay salladım canım sonra  bıraktım pis pata geçtim artık :)
(2,133 puan) tarafından
Tekrardan masallah
(6,289 puan) tarafından
Ohhh maşallah cnm benim ♥️
0 oy
(7,101 puan) tarafından

İş bitti yemek mi hazır hangi jetten kullanıyorsun asko ben de alam :woot:

(6,289 puan) tarafından
Hahahaj yerim seni kiz ☺️♥️
5.5 da namaza kalkıyorum namaz zikir dua derken saat geçiyor zaten yüzümü yıkayınca otomatik uykum kaçıyor 7.5 8 gibi  kahvaltı yapıyoruz öğlene yemek de hazir oluyor iste bitiyor ☺️
(7,101 puan) tarafından
Maşallah bende aynı saatte kalkıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama benim bir gözüm açık bir gözüm kapalı işlerden çok yatak beni çağırıyor :) kizida okula bırakıyorum ama olmuyor amerikaliiiiii
(6,289 puan) tarafından
Benim okul seansı yok gülüm ama tarlaya gittiğimiz için sürekli olarak Hani alışkanlık olmuş artık mesela 7'ye kadar Uyuyamıyorum artık çünkü hep namaza kalk Daha sonrasında yarım saat uyu Bir daha Uyan tarla için hazırlık yap kahvaltı yap falan derken o yüzden dolayı artık dünya alışmış Yani sana öyle söyleyeyim mesela kışın bile hiçbir işim olmamasına rağmen sadece bir ev temizliği onda bile 7'de uyanıyorum karga gibi
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Afiyet olsun aşkommm ❤️❤️  dışarda çok güzel yağmur yağıyor ve ben bu yağmur eşliğinde hülya kocyihit ve Ediz Hun un filmini izliyorum ☺️☺️

Kahvem hazır ❤️☺️ 
(6,289 puan) tarafından
Yeni gördüm ablacığım kahveni afiyet bal şeker olmuştur şimdi♥️♥️

Ya sen bir şey mi yaşadın yani bir olay mı oldu Seni böyle derinden üzen hani mesela İnsan bir şey Yaşar O yaşadığından dolayı hiçbir şeyden zevk alamaz ya öyle bir şey mi yaşadın ya da hani bir posta daha bahsetmiştin kardeşlerinle pek bir muhabbetiniz yok Acaba bunu mu çok takıyorsun yani illaki aklının kalbinin bir tarafında bir şey seni rahatsız ediyor Sen bu yüzden böyle oluyorsun bence ya da daha önce söylediğin gibi Eskiden olanların mı yeniden aklına geliyor Bunu mu hazmedemiyorsun yani bir sıkıntı var Ama öncelikle oturup düşünmen lazım Neyi bu kadar dert ediyorsun da hani böyle senin keyfini kaçıracak kadar ama küçüğün olaraktan sana şunu söyleyeyim bunu gerçekten deneyimledim hiçbir şey takmaya değmiyor ne kardeş Ne Akraba ne el ne başkası♥️♥️♥️
tarafından
Evet balım söylediklerin doğru bunlarda takılıyor kafama ama şöyle bir şeyde ben bu eve taşındığımdan beri var bu huzursuzluk iç sıkıntısı bende eve biri geldiğinde iyiyim dışardan biri ama kendi kendime  kalsam  eşim de çocuklarda olsa içime sıkıntı çöküyor canım hiç birşey yapmak istemiyor diğer evde kaynanamla oturuyorduk böyle bir huzursuzluğum hiç yoktu kaynanam bazen şehir dışına gezmeyede giderdi ben evde cocuklarla kalırdım isimide yapardım elisimide ama  9 senedir bu evdeyim eliside yapamıyorum hep icim sıkılıyor niye bilmiyorum
(6,289 puan) tarafından
Peki abla Eviniz kira mı yoksa kendinizin mi Belki de Evin havası iyi değildir yani eğer evde öyleyse Hani bazı yerlerin böyle bir ağırlığı Vardır ya belki de onun üzerinde hissediyorsun ya da ev mi eski o mu sana böyle Ferah gelmiyor da o yüzden mi böyle için Daralıyor
tarafından
Balım biz apartman görevlisiyiz burada onun için oturuyoruz lojman gibi kira falan odemiyoruz ev güneş görüyor ferah  ev çok güzel temiz 2 odası var kocaman terası var mutfağı güzel geniş antresi var ama ben huzurlu değilim burda basıyor sanki beni
(6,289 puan) tarafından
Kusura bakma ablacığım biraz geç cevap veriyorum
Bugün yemek yaparken bile hani düşündüm Acaba nedendir diye Acaba diğer yaşadığın yerde sosyal hayatın daha mı çoktu Yani arkadaş aile Ne bileyim daha mı çok aktiftin veya o zaman çocukların küçüktü onlarla daha çok ilgilendiğin için hani boş kalmayıp günü mü bitiriyordun şu an Mesela bu kaldığın yaşadığın yerde acaba arkadaşa veya ne bileyim bir aileyle aktivitelere mi içleniyorsun da böyle oluyor mesela Hani olur ya eski Oturduğun yerden taşındığın zaman o zamanki komşularına Alışırsın yeni yere adapte olamazsın bir türlü acaba bu yüzden mi❤️☺️
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benmde iş bitti çocuklarla öğle yemeği yedik. Uyutuyorum simdi. Sonra akşam yemeğini yaparım. 
(6,289 puan) tarafından
Sağol cnm benim
Sana da kolay  gelsin  ♥️
0 oy
(7,525 puan) tarafından

Yemekler ocakta pişiyor, eşim geceye kadar çalışır orda yediği için, oglumla saat 5 de yeriz yemek :P gerçi yerse tâbi :ermm: 

(6,289 puan) tarafından
Oo desene rahatsın ☺️ biz öğlen yiyoruz birde akşam atıştıriyoruz☺️
(7,525 puan) tarafından
Valla canım, cocuğa yedirmek iskence:( makarna yoğurttan başka bişey yemez. Çevremdekiler zorla yemeği ağzına ver diyip sinirimi ziplatmasalar süper olur.
(6,289 puan) tarafından
Zorla da olmaz ki ama yediği bile yaramaz zaten şu çevre yok mu ah cevre
(7,525 puan) tarafından
Doğdum doğalı hep bu çevreler vardı:( okul biter , sorarlar evlenecek mi ne zaman , evlenilir çocuk yokmu, çocukta olunca devam eder aynen :DD
0 oy
(6,160 puan) tarafından
Yemegim var isim bitti oglusumj doyurdum oturdu. Kaldim oglumu izliyorum şebeklik yapiyor isircam az kaldı☺

Bende icim kahve yapim gelim☺❤
(6,289 puan) tarafından
Isır şöyle dötüne filan vur ben biraz öyle severim de ☺️☺️

Yap yap günün yorgunluğunu alıyor valla♥️☺️
(6,160 puan) tarafından
Bende öyle seviyorum valla azcik acıtıyorum severken☺
Kiz kalkamadim yerimden ustumde bi agirlik oglusumj uyutcam az kestirim kalkinca icim bu aralae ustumde ağırlık
(6,289 puan) tarafından
Sanırım havalar artık bir matemlik yaratıyor ☺️☺️
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm oğluma yemek yaptım evmi topladım birtek cekmesi ve makinaya çamaşır atması kaldı 

(6,289 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin
0 oy
(679 puan) tarafından

image

afiyet olsun canım evde işler duruyor bense geziyorum :) 
(6,289 puan) tarafından
Biliyor musun en güzeli o☺️
0 oy
(5,324 puan) tarafından
Oğlanı okuldan aldım geldim evi topladım simdi yemeklerimi ocaga koydum kizimi uyutuyorum 

Sanada afiyet olsun cnm
(6,289 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

Sana da kolay gelsin
0 oy
(14,252 puan) tarafından
Afiyet olsun tatlım ❤️ben kucugumu yıkadım karnını doyuruyorum☺️sıra abimizde ☺️
(6,289 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
Kolay gelsin sana da ♥️
Bende eşim gelsin sobayı yaksın öyle çocukları yıkayacağım hava biraz rüzgarlı hastalanırlar diye
(14,252 puan) tarafından
Yikandik☺️evet bende dogalgazi açtım UFO da yaktım yıkadım☺️
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Afiyet olsun benimde kızım uyandı şimdi ona yemek yediricem bu akşam gorumcemin evleneceği çocuğun ailesi davet etmiş tanışmaya onlara gidicez galiba o yüzden yemek yapmıyorum :D
(6,289 puan) tarafından
Ooo görümceyi evlendiriyorsun öyle mi Hadi hayırlısı canım:)))
(1,089 puan) tarafından
Evlendiriyoruz hayırlısıyla :D
0 oy
tarafından
Oğlumdan şidet görüyorum yaaa 

Oh iyisin artık dinlenme vakti
(6,289 puan) tarafından
Hahahaj sanırım en güzel şiddet oo ☺️

Teşekkür ederim canım aynen öyle
tarafından
Ay Aynn acıtmasa daha iyi olur ama olsun dövmesi bile güzel hagsfa
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Güzel sunum olmuş kuzum... modum yok ev mutfak öylece duruyor boş boş oturuyorum
(6,289 puan) tarafından
Neden canım hayırdır hasta mısın

Teşekkür ederim canım
(9,683 puan) tarafından
Bilmem arada oluyor ya içinden bisey yapmak gelmiyor
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kahvemi içtim keyffssslerim yerinde şükür aşkom 

İnstiiikkkkramlarda geziyon demek ha 
(6,289 puan) tarafından
Ohhh mis mis ☺️☺️

Yok abla valla kendi hesabımı kapattım eşimin hesabından sadece story düzenliyorum kendime ☺️ arada bir o kadar
(14,413 puan) tarafından
Bittimi tarla tapan işleri
(6,289 puan) tarafından
Yok ablam Kasım sonuna kadar devam şeker pancarı kaldı sökülecek ama havalar fırsat vermiyor tarla çamur giremiyoruz ne yazikki
0 oy
tarafından

image

sanada atayım ☺️
(6,289 puan) tarafından
Uuuuu onlar neydi öyle gözüm kaldı ndjdj☺️
Afiyet olsun kuzum ♥️
tarafından
Sadece iki tane kuru üzüm aldım aşko midem almıyor bu ara birsey ya sağol canım ❣️❣️❣️
(6,289 puan) tarafından
Sen de mi diyet kervanına katıldın yoksa ☺️
tarafından
Yok kuzum ya üşütme dedi ne yesem geri çıkarıyorum afedersin

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,642 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,785 göst.
0 oy
7 cevap 625 göst.