0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kızlar 

Çıldıracam kızım 1. Sınıfa gidiyor daha okuyamıyor daha le la ka ke ki filan bunları bilmiyor: (

5 Cevaplar

0 oy
(1,661 puan) tarafından

image

benim kızım okula gitmeden bununla öğrendi okumayı dene istersen okuldaki harfler gibi ogretiyo okuldan gelince bununla tekrar yaptır 
tarafından
Tamam canım sagol yüklerim şimdi
-Reklam-
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Ablam sınıf öğretmeni. Ama sabırlı ol derim öğrenir daha erken 
tarafından
Ay hadi inşallah sanki hiç öğrenemeyecek gibi daha söylediğim heceleri bile okuyamıyor
0 oy
tarafından

Öğretmen değilim ama kendimden örnek vereyim 1. Sınıfın ilk dönemi hem annem hem abim çalıştırdı hic bisey anlamadım. Hoca bi gün tahtaya kaldırdı e-l var dedi oku okuyamadım 1 ders tahtanın kenarında bekledim:D

Aradan zaman geçti annem abim yine başımda öğretmeye çakışıyor gariplerim sjsj annem en son dedi bundan bi b..ok olmaz bırak.

Beni bi saldılar sonrasından sınıfın en çalışkani oldum.ortaokul bitene kadar da hep takdir getirdim. 

Yani daha çok erken bi de bazı çocuk kendi çalışınca anlar şahsen ben öyle oldum☺❤

tarafından
Ayy hadi darısı kızımın başına inşallah zaten matematiği filan güzel
ablam gibi konuştun oda diyo çok baskı yapma tam bıkıp yeter deyip kendi haline bıraktığında öyle bi okuyacak kk sen bile şok olacaksın
Ben kısımdan ümidi kestim bence annenin dediği gibi:)
0 oy
(11,770 puan) tarafından
Benimde kızım birlestiremiyo okuyamiyo bir bismillah sakin ol daha yeni 1 ay oldu gerçi bazen insan çıldırıyor ama onlarda günah 1 ayda nasıl öğrensinler 
tarafından
Kiz bütün sınıf okuyo sadece benim kızım la başka bi kız okuyamıyor gerçi o çocukların hepsi kreşlerde büyümüş
(11,770 puan) tarafından
E cnm hepsi kreşe gitmisse gayet normal değil mi
Ama haklısın insan üzülür gene bende şimdi okuma ogretecem kızıma salavat getiriyorum sinirim bozulmasin diye bir türlü okuyamiyo
tarafından
Sinir bozucu gerçekten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 631 göst.
28 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,442 soru

24,401,029 cevap

350,132 kullanıcı

...