Kızlar ben kaynanam gile gittim gitmek istemiyordum aslında ama kayananm gil yakın 1 gün gidince 1 gün gitmeyence laf yapıyor diyor siz torunumu gostermiyosunuz bilmem ne sanki 1 yıl geçmiş gibi konuşuyor bizim evde merdivenli yakın yerde oturuyoruz aldım gittim dedim görsün torununu ben haksızlık yapamam onun da hakkı görsün ama darliyor cidden
Neyse esim geldi işten ayağı kokuyo du ben eşime her zmn diyorum bak gelir gelmez git ayağını yıka annesi dedi tekin evlenmiş pasaklı olmuş sen yokken ayağı kokmuyordu kız kardeşide dedi abimin her zmn kokuyo du bende sinirlendim artik dedim eli ayağı sağlam hergun yıka diyorum yıkamıyor bu sefer diyo bna sen yıka işten geliyor yorgun dur sirkeli su yap yıka sanki bnde çocuk bakmıyorum evde 24 saat uyuyorum zannediyor bide iştahlı iştahlı yemek yedi kocamı boğasm geldi bugün sanki evde aç bırakıyoruz bu sefer annesi ogluna diyor oğlum sen ekmek aranı yap götür sabah ise bnde dedim ben hazırlıyorum kapıya asiyorum ztn valla böyle bilip bilmeden hersey e karışır lar ya nasıl deli oluyorum