0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Bu neyin nesi kızlar bir haftadır kusması var bir haftaya yakındır sağlık ocağına götürdüm bulantı ilacı verdi fakat dün gece ve dün gündûz kustu gece ansızın uyandı ağladı bulantısı varmış meğer hemen ardından kustu karnı şiş yemek deseniz toplasan sabahtan akşama 3 yemek kaşığı yemek giriyordur midesine bu neden olabilir zaten gelişim geriliği vardı boyu da öyle mamaya başlamıştık şimdi hepten zayıflayacak bitecek oğlum çektiği acı iştahsızlığı cabası bilgiiniz varmı sebebi ne olabilir bu arada yaşı bir buçuk

4 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Hiç mi kimse bilmiyor ya valla delircem artık abuk subuk postlar onlarca yorum yapılıyor ama böyle zamanlarda kimse kimseye yardımcı olmuyor asıl böyle zamanlarda gerekliyken bana mı denk geliyor yada 
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kuzum salgın var bence geçen hafta ortanca oğlum öyleydi bu haftada ben öyle oldum bide bebeğin kaç aylık gaz olabilir 
(1,467 puan) tarafından
Bebeğim 18 aylık cnm başta şiddetki kusma oldu ardından ishal basladı ishal durdu derken kusma devam ediyor anlamadım gitti bulantı şurubu da kullanıyoruz doktor sadece onu yazdı
0 oy
(11,827 puan) tarafından
Kaka yapıyor mu kabız olmasın
(1,467 puan) tarafından
Kakasını bugün az bişey yaptı bu iştahsızlık ve kusma yapar mı ki daha önce kabızlığı çoktu hiç böyke kusma falan olmuyordu yavrum ıkınmaktan içi dışına çıkıyordu ama hiç böyle olmamıştı ağzından geyiriyor geyirdiği zamanda ağzından içtiği mamanın kokusu geliyor
0 oy
(5,493 puan) tarafından
Acile götürün en azından bir serum taksınlar, şişkinlik için ilaç verirler. Şimdi ilaç ismi yazsam bir sürü para. Bu rahatsızlık sağlık ocağı ile geçmez. Bebeğinizin sıvıya ihtiyacı var besine değil. 1 haftadır varsa ve gelişim geriliği varsa beklemeyin bence. Geçmiş olsun 
(1,467 puan) tarafından
Gelişim geriliği için raporlu mama kullanıyoruz zaten cnm ama anlamadım ya neden olduğunu
(5,493 puan) tarafından
Her şeyden olabilir ama sıvı verin bol bol en azından.
(1,467 puan) tarafından
Veriyorum cnm eşime kalsa hiç bir şey verme yedirme diyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 447 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde GizemGY (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 66 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.

408,399 soru

12,269,757 cevap

37,565 kullanıcı

Kategoriler

...