Ayyy ben bunu buraya yazmayı nasıl unuturum çocuklar saolsun insanda akıl mı kalıyor
Neyse kızlar bu senaryo değil bakın
Benimki gececi uyuyodu uyumadan evvel eczacıya numara verdim oğlanın raporlu maması gelirse aricak telefonu bana getir dedi okk neyse telefon çaldı üst üste hemen götürdm açtı acar açmaz kızın teki dükkana gelsene dedi bizimki alo efendim filan diyo o yine dükkana gel dedi bizimki eczaneye mi diye sordu kız dükkanda bekliyorum diyo dinlemiyor baya heyacanlı konuşuyordu bziimki hanımefendi yanlış numara diyo baktım sonra dedi ki sen bekir kara değil mısın bizimki de yok yanlış kişi dedi suratına kapattı
Sonra uyudu tekrar baya sakindi filan
Şimdi ben bunun altından bisey çıkarmadım numarayı sildim ondan kendim aldım ama watsap profili iki küçük kız çocuğu resmi var
Şöyle bu bi haltlar yese bu kadar sakin olur muydu kızda aşkım filan demedi sadece üst üste dükkana gel dedi
Benimki işten eve evden işe işi de fabrikada saatinde de gider gelir telefon zaten ortada daima daha Önce de çok dedim tüm hesapları bende ekli yani bisey olsa şimdiye kadar görurdüm ki benimde içim rahattı öyle kötü bisey hissetmedim
Bunun altında bisey aramama gerek yok demi durduk yere kafamı birde bunla meşgul etmek istemiyorum
Sadece bi yanlış arama diye olayı kapatmak istiyorum