0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar iki haftadir enfeksiyon var hem idrarda hem kanda 23 haftalık gebeyim üstelik. Dr ye gittm fitil verdi hiç bir işe yaramadi . Travazol sürüp monurol kullandm oda fayda etmedi üstelik eşime de geçmiş rahatsızlanmis oda yazik çok üzüldüm ya . Mantar değil kaşınma yok akıntım sadexe hâlâ sarı . Ne yapcam başka ben ya geçmiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu arada kusma vat kızlar :( 
(271 puan) tarafından
Eşinizin de tedavi olması lazım. Yoksa sizin enfeksiyonunuz geçse bile ondan tekrar bulaşabilir. İhmal etmeyin erken doğum riski oluşturur. Bende 36. haftada enfeksiyon oluştu akıntım yeşil geliyordu. 38. haftada enfeksiyona bağlı suyum geldi doğum yaptım
tarafından
Eşim kime gözükmesi lazm ?
(271 puan) tarafından
Üroloji canım
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bende de enfeksiyon çıktı 25 haftalık hamileyim erken doğum riski kaldırmak için ilaç yazdı doktor 
tarafından
Crp kaç çıktı ve lökasit ? Ne kullandiniz geçti mi
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım. Fitili kullanırken baya zorlandım zorlandığıma degseydi keşke tekrar hafiften kaşıntı ve akıntılar devam ediyor.
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Su içiyo musun canım 
tarafından
Günde bir litre
(4,144 puan) tarafından
En az 3 lt içmen lazım canım yoksa istediğin ilacı kullan kurtulamazsın. Bide iç çamaşırlarını ütüle öyle giy mutlaka
0 oy
(16 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Doktorunuza danışarak borilife borik asit kullanın. 2 günde hiçbir seyiniz kalmayacak garanti veriyorum 
tarafından
Sağol canım cuma randevum var o gün sorayim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
16 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubilogy (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 300 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
3 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,463 cevap

36,631 kullanıcı

...