0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Geçen gün aileme gidecem diye post acmistim  yengesi görumcem gelecek diye ben gitmedim onlar gittiler amcasi bırakti geldi dün aradilar nezamn gidiyon ailene  dedim bende 10gün sonra gidecem haftasonu eve alısveris yapmam lazım drdim bide bu sefer eşimi aramışlar ne zaman alcan bizi eşimde karim bu hafta gitmiyo amcam sizi birakti o alcak amcasıda ben getirmem demiş adami yolda bunalttmislar çenelerinden bude eşime karın alısveriş yapcak dogrumu diolar eşimde evet bizim işimiz var nasıl gittiyseniz öyle gelin benim de evde bekleyen karim cocugum var sizlemi ugrascam dedi ben onlara söyledim alısveris yaocami inanmiyolar esimi arıyolar fesatlıga bak  bu yüzden onlarla gitmrdim çeneleri dedikoduları bitmiyo eşimlede onlar yüzüne tartısmıstik sürekli nereye gitsem pesimdeler diye dün restauranta gittik bizsiz niye geziyonuz lafıni yapiyolar bıktım bu insanlardan

7 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Dönüp deseydinya kordon bagımızı sizlemi kestik  
tarafından
Ya ben onlara laf söylesem ne anlamıyolar ben söylücegimi söyledim inanmiyolar eşimi aradilar eşime dedim bu cocuk aksama kadar senin yolunu bekliyo gidip 5 saat yolda gecirceksen git ama nie amcan almiyo oda bıkmiş dedim
(5,332 puan) tarafından
Hiçde göndermem ona ayıracagı 5 saati gezerim evladıla heryerdede foto atarım  ben sinir olacagım aonalr kudurp sinir olsunlar
tarafından
Işte esin sözümu dinliyo giderken götürmedi dedi nasil gittiyseniz gelin işim gücum var benim dedi  jnada atıyorum cıldıriyolar bana sarmıyolar eşime laf söylerler hel nie bizi götürmüyon die eşimde haklarından geliyo istiyolar hep birileri işlerini görsün ben eşim olmasa bile bi uçtan bi uca gider  her isimi kendim yaparım otobüse binip biyere gitmiş insanlar deiller  neymiź ozel araba olcakmis altlarinda
(5,332 puan) tarafından
Rabbim hidayet erdirsin ne diyeyim
-Reklam-
0 oy
(965 puan) tarafından
Onlar kim yaa cidden bu insanlar öğh yani artik takma boşver gereksizler
0 oy
tarafından

Yapışık ikiz miyiz deseydin :))) ay eşimle nereye gidersem giderim kimene:))) ayrıca bırak gelmeyi ima bile edemezler:))))  ayrıca bir durum olduğunda eşimi arayamazlar ararlarsa da haticeyi arayın ben tam bilmiyorum der:))) biliyo huyumu :))

tarafından
Işte ben gittigim zaman nete atıyomuşum onalri götürmuyomusuz  eşimm bekarken òyle yaşiyolarmis  ayni hayatlarına devam edeceklerini sanıyolar bende inada nete atıyorum catlasinlar diye
tarafından
At tabiki kime ne. O eskide kaldı artık bekar değil bir ailesi hayatı var kime ne ki
0 oy
tarafından
Yav bak ben burda sinir oldum sunlarin agzinin payini niye vermiyon ki ne bokk yemeye benim pesimde gezssin onlar mecburmuyum ben eltimle gorumcenle heryere gitmeye 
tarafından
Kac kere kavga ettim  bi yere götürmüom  diye neler yasamadımki inada benle tartisiolar  eşimde arkamda onlar öyle boş insanlarki bi yere gitsek.rezil olup dönüyoz   gitmek zorunda deilim ben nasil esimle gidiosam onalrinda eşi var neymiş arabalari yokmuş özel taksi tutun gidin dedim inanın evlerine bile gitmiomki pesime takılması  diye aralar 3 saat sonra cevap veririm pek muhattap olmam
tarafından
Pek degil hic muhattap olma bulasik insanla gecim zor engelle gerekirse bu durumda tartisirlarsa da
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Kız ben gibi yap rest çek adammisiniz beeee diye görüşme. Kafan ne rahat oluyor varya
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Tövbe yapışık ikizmisiniz de beraber gezeceksiniz

0 oy
tarafından
Gereksiz insan toplulukları

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 387 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
25 Ocak 2021 Aile kategorisinde furkankaanannesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
16 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,537 cevap

36,631 kullanıcı

...