0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Kizlar memnun kaldiniz mi hastaneden doktorlardan normal dogum mu sezeryan mi oldunz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
2020 de yaptım ben resmen özel gibiydi çok rahattım normal diye gittim son anda sezeryana alındım ama ilk başta normal doğumu beklerken sancı odasında kaldım sancı odası tek kişilik aynı odada doğum yapıyorsun wc bile var o odada doktorlardan tut hasta bakıcısına kadar herkes çok çok iyiydi 
-Reklam-
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Eylül de doğum yaptım 

Doktor fazla ilgilenmiyor stsjerler ilgileniyor genelde 

Doğuma gitmişim 8 cm açılma ıkınma istegi geliyor kız bana ıkınma doguracaksin diyor doktor (g.zeksli ben neye gittiysem) 

Stajer çok olduğu için elleyen de çok oluyor gel sende bak gibi 

Dikisim vardı uyusturmadan dikiş attı normal doğum doğumdan daha fazla yandı canm 

Doğum yaptım ertesi gün çıkış işlemlerim yapılıyor hemşire aynı kız odaya gelip gelip çıkış işlemlerin yapılıyor gelip bana sorma belki elli kere yanıma gelip aynısını tekrarladı 

Onun dışında yatak tan kalkmak yasakmis orda izin alıp kalkiyomussun 

Normal doğum yaptım aklı olan oraya gitmez olumlu yanı sadece şu odalar en fazla2 kişilik yanında eşin kalacaksa tek kişilik oda veriyorlarmış bu 
0 oy
tarafından
Bende 32 haftalık hamileyim etlik şehir hastanesine mi gitsem bilemiyorum esimin arkadasi eşi orda sezaryen olacakmis odalar tek kişilik vs demis bilemedim. Benim sorun cikmazsa normal olur.ilk doğumda iki sene önce sehir hastanesine gitmistim sanci odasinda doğum oluyor bebegin yanında oluyor odaya birlikte çıktık odada tek kişilikti. Bir gün kalıp çıktım yani iyiydi ama belli olmuyo doktordan doktora değişir tabi. Bu sefer hangisine gitmeliyim bilmiyorum ama 
(99 puan) tarafından
Benimde ikinci dogumum bende hangisine gidecem cok kararsizim iyi diyende var kotü diyende
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Geçen sene ağustos ayında sezaryen doğum yaptım tek kişilik odada kaldım. Doğumum ve sonrası çok güzel geçti. Özel gibiydi aynı, istediğim şarkıya kadar açtılar. Hemşire elimi tutup sakinlestirdi. Afedersin kustum temizledi Hemşire yüzümü filan. Ben memnun kaldım.
0 oy
tarafından
Bu yıl yaptım çok memnun kaldım.  
(99 puan) tarafından
Normal dogum mu
tarafından
Ankara şehir hastanesinde yaptım.  Normal doğum diye gittim ama mecburi sezeryan oldum son anda . Doktorlar çok ilgiliydi,  sezeryan olacağım diye çok korktum beni sakinleştirdiler. Hemşireler öyle. Özele gittim doğuma kadar 38 haftada geçiş yaptım 39+3 de doğum yaptım.
(99 puan) tarafından
Benimde ikinci dogumum olacak ama iyi diyen var kötü diyen var cok korkutuyolar
tarafından
Ben kötü diyene asla inanmam,  o kadar ilgiliydi ki doğumum. Çocuğum yanımdan 1 saniye bile ayrılmadı,  herşey kişiye özeldi çok temizdi.  Polikliniği belki kötüdür bilmiyorum,  kontrolleri hiç orda yaptırmadım ben direk doğuma gittim ve iyiki de gitmişim.
0 oy
(87 puan) tarafından
2020 Aralık da yaptım pandemi dönemiydi o beni zorladı sadece. Sancı çektiğin odada doğum yapıyorsun odanın içerisinde banyo tuvalet var 2 kere sıcak duş aldım 15 dk yürüyüş şükür rahat doğurdum sonra da normal odaya aldılar normal doğum yaptığım için yanıma kimseyi almadılar 1 gece tek kaldım ama dediğim gibi pandemiden dolayıydı ama sezeryan olanlara refakatçi alıyolardı
(99 puan) tarafından
Peki stajerler falan ilgileniyo sürekli alttan bakiyolar ögrenemk için diyolar doğru mu
(87 puan) tarafından
Sürekli doktor da bakıyor sonuçta ne kadar açılma olduğunu anlamak zorundalar
(99 puan) tarafından
Doktor ayrı ama her gelen gecenin bakması ayrı
(87 puan) tarafından
Yani o sancıyla kıvranmayla onu düşünemiyosunuz zaten. Benim şansım erkek yoktu hiç hep kadındı ama oradaki insanlar o kadar alışmış ki yani insana kötü hissettirecek Bi şekilde davranmıyolar bence. Hatta önlük giydirmişlerdi ben sancıyla farkında olmadan üstüm açılmış oradakiler uyardı kapat diye
(99 puan) tarafından
Benimde ilk dogumumda erkek yoktu devlet hastanesinde nasil olacak bakalim
0 oy
tarafından
A life eryamanda yaptım sezeryandi yani çok bişey olmadı doğumdan memnundum sıkıntı yok anestezistten asistanlara kadar hepsi sakinleştirmek icin uğraştılar herşey çok yolunda ilerledi hatta 40im çıkınca devlette muayene oldum dikişini kim diktiyse çok güzel dikmiş eline sağlık demişti doktorum zaten bayılıyorum o kadına çok seviyorum canım doktorum Berna Seyhan çok tatlı bi kadın hastaneden çocuk doktorundan ve hijyeninden sorun yaşadım ama çocukla ilgilenen kimse olmadı tuvalet leş gibiydi günde bi kez gelip 10 dk da temizleyip cikiyoardi peçete bile yoktu hemşiresiden yetkilisine kagva edip çıktım 
(99 puan) tarafından
Ben anlamadim bahsettiginiz pis hastane neresi
tarafından
A life hastanesi kadın doğum doktorundan memnun kaldım doğumunda çalışanlardan da ama ne hijyeni ne çocuk doktoru iyi değildi
(99 puan) tarafından
Hmm ben ankara şehir hastanesini sormußtum..tesekkurler yorumunuz icin bende pursaklardayin burda da a life var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
0 oy
9 cevap 247 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu

411,738 soru

12,394,914 cevap

44,094 kullanıcı

Kategoriler