Kızlar nasipse 4 hafta sonra taşınacağız. 3 yıldır evliyim bu benim 4.evim olacak. Ama bir sene eşyalı ev tuttuk. 1 sene sonra geri döndük bizim evin yan tarafına taşındık. Ama bu sefer eşyalarımızı da götüreceğiz. Taşınma şirketi ile anlaşacağız. Mutfak kıyafetleri ben paketleyeceğim diğerlerini onlar taşıyacak. Bir sürü hurç aldım. Kıyafetleri onlara koyuyorum şimdi. Çeyiz malzemelerimi de hurçladım. 1 hurca yastık kılıfları kanepe örtüleri koyacağım. Perdeleri yıkamadan hurca koyarım. Taşındığımız yerde yıkayıp asarım diye düşündüm. Mutfağa erken diye başlamadım. Onları kolilerim diyorım. Halıları buradayken yıkamaya vercem. Gelince 1 2 gün açarım geri poşetlerim. Vakumlu poşet aldım ama hep patlak çıktı. Eşyam fazla yok 2 koltuk takımı bir de yatak odam var. Onları zaten adamlar halledecek. Eşimin 2 hafta taşınma izni var. 10 aylık bebeğim var. O yüzden 2 hafta içinde taşınmış yerleşmiş olayım istiyorum. Başka neler yapabilirim sizce? Tuttuğumuz eve eşim önceden tek gidecek, temizliğini yaptıracak abonelik açtıracak.