0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçenlerde post açmıştım aşılama başka memlekete gittim ve eşimin aileisnin haberi yoktu teyzesi beni aradı nasılsın falan sordu bend e oturuyorum dedim evdemisin falan dedi evet evdeyim dedim meğerse yoldaymış bana direkt size çay içmeye geleyim namaz falan kılıcam demişti bende şaşırdım evi tarif ettim ama eşimi aradım durum böylr diye oda başka şehirde arkadaşta davetteyiz deseydin dedi sen söyle dedim söylemedi bende öyle aradım dedim sesi baya düştü anladım zaten dünde eşimin ailesine geldik sanki evden geliyor muş gibi annesi eşime demiş teyzen küsmüş dedi banada söyledi eşin çok kötü oldum ağladım hatta ama bebek tedavisi gördüğümü kimseye söylemek istemedim çünkü çok darlıyorlar herkes soracak psikolojim bozuluyor kafaya takmıyım deidm şimdi teyzesini kafaya taktım gönlünü almak için ne yapmalıyım :( akıl verin bana 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,057 puan) tarafından
Hiçbrirsgeey yapmanıza gerek yok sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınızda el öpmeye gidersiniz
tarafından
Çok uzak bide teyzesini bir kere görmüşüm öyle çok samimi değiliz
(1,057 puan) tarafından
Gönül almalik bı durum yok o zaman
-Reklam-
0 oy
(105 puan) tarafından
Aynisi banada yapildi insan cok kiriliyor gercekten gonlunu al canim buyuk bide
tarafından
İnan zaten evde olsaydım baş tacı ededim ben nerden bilebilirim ki gelecek 40 yıl dğşğmsem aklıma gelmez bide ilk desydi gelecez falan heön derdim dışardayım sandım hal hatır sormak için aradı beni haklıda kadın bir şey de diyemiyorum ama tedavi gördüğümü kimse bilmesin istedim daha önce aşılama geçirdim herkes arıyor soruyor tuttu mu ne oldu sorun sendemi bilmem ne o yüzden sakladım
(105 puan) tarafından
Ha ewde degilmiydin pardon kuzum rabbim yardimcin olsun insaallah hayirli saglikli ewlat nasip etsin
tarafından
Aynen evde dğildim annemlerin yanına gelmiştim ama kadın arayınca hal hatır soruyor ya deidm evdeyim ne bileyim annemlerdeyim desem kaynanam bu sefer der gelmiş bize demiyor küsecekler çok zor durumda kaldım
0 oy
(803 puan) tarafından
Ben olsam yalan konuştum ki siz haklısınız tedavi surecini saklamak ile kaynanan mi arardim derdim teyzeme böyle dedim sen arada başka birsey de diye kıssadan umrumda olmazdı acikcasa 
tarafından
Dua edin inşallah tutar
(803 puan) tarafından
Insallah tutar canim seni çok iyi anlıyorum 3 defa tup bebek denedim olmadı
tarafından
Allah hayırlısını nasip etsin o psikoloji çok zor inan ben kendi ailemin bile bilmesini istemedim ama imkanlar el vermedi sizin sorun neydi acaba
(803 puan) tarafından
Bizde en son kimseye söylemedik ne oldu olmadimi yine laflar duymaktan artık sıkıldım yumurtalar zayıf dollenmiyor 5.gune embriyo gitmiyor 4 defa kimyasal 1 kürtajı var doğal yolla onlarda
tarafından
Anladıö canım rabbim tez zamanda kucağını doldursun seninde benimde herkesin de
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Yalan soyledigin aşikar olmuş yani.baska şehirde diyecegine rahatsızım usutmusum kusuyorum vs deseydin daha mantıklı olurmuş.bencede gönlünü almalısın kusura bakma o gün kabul edemezdim müsait değildim sende Cat kapı diyince birşey diyemedim falan diye yuvarla
tarafından
Canım ben tedavi için kendi memleketime geldim ya evde değildim zaten ama kadın arayınca sandım hal hatır soruyor ilk bana geleveğini demedi bende evdeyim oturuyorum bu seferde demezmi biz yoldayız size gelelim bi namaz kılalım sonra devam ederiz yolculuğa kaldım öyle
0 oy
tarafından
Şümdi nasıl gönül alayım :(( yeri uzak evine gidemem izmirde ben başka yerde
0 oy
(9 puan) tarafından
Doktora gittiğini söylemene gerek var mı ki eşimle arkadaşları ziyarete gittik evde değiliz bu kadar basit. Neden olayları çıkmaza sokarsınız anlamam. Bir de ev işlerinize dışarıdan birilerine mudahale ettirmeyin. Herkes yerini bilsin. Demekki gelen giden dibine kadar sorup soruştıuyor ondan mı bu stres. 
tarafından
Aynen öyle bide canım ben sandım benş soruyor ben evdeyim dedim ne zamanki ben size gelecem dedi o zaman da işte davetteyiz falan deidm başta desydi dirkt dışardayım derdim ben çok üzüldüm
0 oy
(122,459 puan) tarafından
hatirladim o postu bisi yapma bence bi hayirli haberi al zaman gecsin usulunce anlatirsin
tarafından
Ne bileyim canım inşallah hayırlı haber alırım da
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Yaaaa ben senin pamuk olan kalbinden şeker yaparım .... Senin fedakarlığına tarçın atarım ..... Senin gulen yüzüne çiçek olurum ben ❤️
tarafından
Ne güzel iltifat ama gerçektne çok kötü oldum
0 oy
(453 puan) tarafından
Bence hazırlık yap davet et öyle al gönlünü 
tarafından
Geleceğini sanmam çünkü çok uzak yeri izmir ben yozgat
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Bence şuan bişey yapma. Bebek olayında bir gelişme olursa arar söylersin aslında böyle bir durum vardı kimseye söylemek istemedik herkes çok darlayip soruyor strese sokuyorlar diye saklamam zorunda kaldık. Sende arayınca söyleyemedik dersin. Bu şekilde söyledikten sonra hâlâ küslüğü devam ettirirse zaten anlayışsız demektir. Yada o kadad bekleyemem illa gönlünü alayım diyorsan da ara teyze senin şahsına bişey yok ailevi bir takım sorunlarımız vardı o gün de ona denk geldi kusura bakma böyle olmasını bizde istemezdik de. 
tarafından
İnşalah bebek olurda eğer nasip olursa tedavi yi söylemek istemiyorum :(
(3,096 puan) tarafından
O zaman direk ailevi problemlerimiz vardı kusura bakma seninle bir problemimiz yok şu gün gelin misafirimiz olun deyin davet edebilirsjn.
tarafından
Bakayım artık nasıl olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 452 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
0 oy
9 cevap 328 göst.
13 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu

403,985 soru