Kizlar eltiniz varmi varsa kac yasinda anlaşabiliyo musunuz? Bnim 1eltim var 28 yasinda anlasamayiz
Allah bağışlarsa 2 tane bekar da evlenirse 3 tane sürüsüne bereket
Var 33 yaşında anlaşırız abla kardeş gbiyiz çok şükür zaten başka ne elti ne görümce yok o yüzden iyi anlasiyoz
Maalesef ki.............. :dd
1 tane var şuanlık benden küçük zaten benden bi kaç ay sonra evlendiler 9 aylık evliyim 8 aylıkda hamileyim :D
elticimmm nerdesinn :)) 23 yasindayiz ikimizdee anlasiorummm Allaha sukurr :))
Allah'a bin şükür yok canım ama dört tane gorumcek var gorummmcekkkk korktunnnnmu
Var 32 yasinda ben 23 yasndaym. Iyiki de var. Elti gbi degil abla kardes gbiyiz biz. Rabbim bozmasn her skntimda yanimda bende kafam estikce gider 1 hafta kalirm yaninda. Bebegime bile benden daha cok heyecanli :)
Eltim yok kafam rahat tek gelinim :)) ama iki tane görümcem var
Ben valla eşim 3 erkek bir kaynim 25 yaşında diğeri 22 sevgilileri var ama gorusmuyorum ciddiler ama ortada daha bişey yok biri 4 yillik sevgili birisi 1 yıllık bakalım nasıl bir elti gelicek =D
Benm eeltim uc tane en buyugu 32 yasinda en kucugu 17 daha hepsiyle anlasyom ssuanlik ha habi anlasmadigim bazen kizdigim.noktada olmuyo degd ama aninda yapistiryom lafi
Benim var canım 28 yaşında gayet iyi anlasiyoruz herkes kendi işi gücünde
Benim daha eltim yok ilk gelinim canım kayınlarım daha bekar tatlım
Dört tane eltim var birini sayma diğerleriyle çok iyi anlaşıyoruz kaynanam görümcelerim bile bizi cekmiyo çok şükür bi tane eltim var valla kendi ailemden bile iyi çok iyi anlaşıyoruz rabbim bozmasin
Iki tane var ikisiyle de anlaşırız çok şükür severim ablam gibiler valla
Susunnnn 6 tane eltim varrrrr
Olmaz olur mu bı tane var bn 23 yaşındayım o 33 yaşında anlaşamıyoruz daha doğru birbirimizi görmezden geliyoruz :) 2 cik seyiz ama aynı ortamda bile bulunmuyoruz sebibi ise bn gelir gelmez savaş açması oldu
Benim yok ama 3-4 seneye olur eşimin kardesi 18 yasında okul filan 4 seneyi bulur gibi :D
1,488,438 soru
24,330,203 cevap
345,654 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın