+1 oy
440 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Besigimizi aldik kızlar  icersinde gordugunuz herseyi nevresimi cibinlik falan  . Insallah kullanışlıdır ben cok begendim ve severek aldimm 

Kullanan varmi bu besiklerden ? 

image

12 Cevaplar

+1 oy
(138,118 puan) tarafından
hayirlu olsun     
tarafından
Sagoll canim ♥︎ benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bunları hiç kullanışlı bulmuyorum ama sen beğenmişsin güle güle uyusun bebeğin
tarafından
Sagol cnmm neden kullanisli bulmuyorsun ?  Saticisi cok kullanisli dedi 4 yasina kadar yatabilir dedi saglam kaliteli falan baya ovdu
tarafından
Şöyle söyliyim bu tarz beşiklerde düşme riski daha fazla çevremde yaşayanlardan dolayı biliyorum:)
tarafından
Hmm anladim canim kademeli olani bu ama en alta kadar indirebiliyorsun bebek buyudukce
tarafından
Öyle mi onu bilemiyorum tabi inşallah kazasız belasız uyusun bebeğin ♡
tarafından
Sagol cnm ♥︎ allah razi olsnn
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Gule gule kullanin saglikla sihatle insAllah
tarafından
Sagol cnm allah razi olsun
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun canım bebişim sağlıkla huzurla mışıl mışıl uyusun içinde inşallah")
tarafından
Amin canm cok sagoll ♥︎ :)
0 oy
(18,171 puan) tarafından

Hayırlı olsun ama arkadaki beşikler daha kullanışlı hem küçük hemde sallaniyor:)

tarafından
Buda sallaniyor canim
O besiklerin icindede uzun sureli yatamaz ben uzun sure yatsin dyee bunu tercih ettim
0 oy
(664 puan) tarafından

Anne yanı olması müthiş avantaj benzerini kullanıyorum Trendyoldan almıştık biz canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın :)

tarafından
Sagol cnm ayn oylee
kademeli bir de o yondende avatajli  biran once kurulsn istyrm :)
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Sağlıcakla uyusun büyüsün içinde .hayırlı olsun 
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Anneyanı olarak kullandım şimdi işim olunca bırakıyorum biraz oyalanıyor. Güle güle kullan. 
0 oy
(204 puan) tarafından
Aynısı bizde var ve çok kullanışlı tekerlekleri falan durduruluyor.  Evin içinde her yere goturebilirsin. Güle güle kullansın bebis.
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Bizim beşikten canım bence çok çok kullanışlı anne yani oluşu yatağin yanında olması çok rahat ilk zmnlarda ....sonra kademe kademe indrdik  ztn şuan 14 aylık kızım yatıyor hala tabi son kademe kdr indirmisiz ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Bence çok güzel ama ben beyazinida görmüştüm bu beşiğin çok hoşuma gitmişti 

Biz daha almadık besigimizi bu ay alınır diye düşünüyorum

Ne kadarlık hamilesin canım 

Hayırlı olsun bebişin huzurla uyusun içinde ❤️
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Güzel bnce malzemesi kalitekiyse uzun süre kullanırsn

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 625 göst.
23 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 564 göst.
13 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,636 göst.

Kategoriler

1,434,838 soru

23,597,906 cevap

305,856 kullanıcı

...