0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Eşim rüyasında evlilik alyansimizn kırıldığını parçalandığını görmüş ve parçalanma olmadan önce alyansin bilezik gibi genişlediğini ve eskisi gibi düzelttigini görmüş ek iş olayı düşünüyordu içime sinmedi eşim yillar önce motor kazası yaptı baya ağırdı halı iki yıldır anca topluyo kendini ve epilepsi hastası kendisi bende istemedim yine olur kaza diye eşimde bu rüyayı gördü araştırdım hayırsız iş fln diyo anlamı bilen varmı :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle dusunme canim evliliğiniz bir sarsilmalar olacak gibi ama eşiniz duzletecek kısa zamanda ilişkinizde alakalı 
(252 puan) tarafından
Ay valla canm heryer farkli diyo korktuk baya
-Reklam-
0 oy
(4,390 puan) tarafından
hayır olsun.  tam tersi olacak Allah'ın izniyle. hersey yoluna girecek. tum sıkıntılarınız yok olacak. sunu da eklemek istiyorum. aksamlari ruyalar anlatılmaz.
(252 puan) tarafından
Eşimde anlattı uyanınca araştırdım farklı şeyler :(
(4,390 puan) tarafından
nasıl yorumlarsan oyle cikar diyorlar. ben güzel yorumladım ama herkese de anlatilmamali
(252 puan) tarafından
Anladm canm saol
0 oy
(113 puan) tarafından
Hayırlara gelsin canım ama rüya anlatmak iyi olmaz 
0 oy
tarafından
kötü rüyayı anlatmaktan kaçının canım.çok daraldıysanız suya anlatin. büyüklerim hep bu nasihati vermiştir bana.allah hayırlara çıkarsın inşallah.iciniz çok daraldıysa sadaka çıkarın ferahlarsınız allahın izniyle
(252 puan) tarafından
Bilmiyordm canm saol yardım yaparız ihtiyacı olana düşünmeden veririz eksik olmaz bizde lafı olmaz.balim
tarafından
çok şükür canım allah veren ellerden olmayı nasip etsin hepimize
(252 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 175 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde uldgdml (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
17 Ocak 2023 Aile kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy