0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
5 aylık erkek bebeğimi bugün doktor çocuk endokrinoloji bölümüne yönlendirdi. Ayına göre kilosu fazla diye sadece anne sütüyle besleniyor ve 10 kilo olmuş. Hamileyken gebelik şekerim vardı bebeğimde 37 hafta da 3 700 gr doğmuştu. Bilgisi olan var mı acaba. Teşekkürler 

6 Cevaplar

0 oy
(20,092 puan) tarafından
Bilgim yok. İnşallah bişey çıkmaz. 
(3 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Tip 2 ise açlıkla tamamen iyileşiyor. Uzun aralıklı beslenme kesin çözüm diyebilirim. İnşallah değildir ama öyleyse de korkma Allah dermanını yaratmadığı hastalık bırakmamış. 
(3 puan) tarafından
Yani anlayamıyorum bebek istediğinde emzir dedi doktorlar şimdi kilolu diyorlar. Anne sütü dışında birşey vermedim ki minicik bebeğe.Teşekkürler
0 oy
(3,168 puan) tarafından
5 aylıkken benimki 9800 falandı sanırım. Ama benim oğlan 4640 Gr doğdu doğum kilosu yüksek olduğu için kilosuna öyle çok demediler normal doğum kilosuna göre dediler. Doğumundan itibarende mama ile beslendi anne sütü 6 aya kadar günde 100 ml anca içti yani. Senin anne sütü almasına rağmen bide 3.700 Gr doğmasına rağmen 10 kiloysa ya iyi beşliyorsun sık sık yada şeker olma ihtimali de var. Ama korkma ne hastalıkların dermanı var ki mutlaka bı tedavi uygularlar 
(3 puan) tarafından
Evet çok emiyor özlellikle gece uykusuna geçerken. Sağarak vermediğim için ne kadar içmeli bilemiyorum da Teşekkürler
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 aylıkken 9 kiloydu 3 kilo 570 gram doğdu normaldir belki mama mı veriyosan ek olarak 
(3 puan) tarafından
Hayır sadece anne sütü nasıl bu kadar kilo alıyor anlamıyorum. Bazen keşke sütüm azalsa diyorum yada bebeğime yaramasa da rahatça emse yavrum. Emzirirken sürekli tedirginim bebeğime zarar veriyorum diye.
(133 puan) tarafından
Boyu kaç
0 oy
(6,678 puan) tarafından
5 aylık bebek te şeker olur mu ya ilk kez duydum 
(3 puan) tarafından
Çocuk endokrinolojisine gidince öğreneceğim umarım yoktur. Kilo alımı şekere bağlı olabilir dedi doktorumuz ve iç organlara olan zararlarını anlattı çok korktum bu durumdan
0 oy
tarafından
Anne sütü ile şekerin ne alakası var 

Yaşar mama ile şekerin ne alakası var hastlgi böyle seylere baglmyn bnce 
(3 puan) tarafından
Kendi yorumum değil doktor bebeğimin kilosunun fazla olmasından dolayı böyle bir yorumda bulundu. Umuyorum ki böyle değildir
tarafından
Bnce değildr
İnşaallah birseycgi çıkmaz
İcnzi ferah tutun
(3 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Omerr (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Omerr (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,038 göst.
7 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minik oglusum1 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,011 göst.

411,020 soru

12,369,865 cevap

42,343 kullanıcı

Kategoriler

...