0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından
Selamlar hanımlar.. Kızımdan idrar örneği almam gerekiyor ama sabahtan beri alamadım.. Hastaneden verdikleri zımbırtı idrarla birlikte düşüp gidiyor.. Başarılı bir yöntem bilen var mı, çok dua ederim

3 Cevaplar

0 oy
(2,925 puan) tarafından
YouTube ac nasıl takılması gerktgni gosteryo cnm benm oglumnkide durmuydu hep dışarı çıkıyordu idrar oraya bakıp taktik 
(1,552 puan) tarafından
Hemşire kendi elleriyle taktı, hatta o daha iyi yapıyor diye sanırım yanımızdaki hemşire diğerini çağırdı.. Ama yine de düştü
(2,925 puan) tarafından
Een bı bak istersen
(1,552 puan) tarafından
Tamam hemen bakayım, bir de öyle deneyeyim, çok teşekkür ederim
(2,925 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(11,239 puan) tarafından
Yedek poşet al, kaç yaşında bu arada bezli ise emzirme odasında açık bırakanşlirsin yapana kadar su içir bide çiş sesi aç :) ben bezi açık bırakıyorum yapana kadar  kaldıramıyorum 
(1,552 puan) tarafından
Yedek aldım ama hemşirenin yapıştırdığı da benim yapıştırdığım yedek de düştü.. Beceremedim bir türlü, idrarla beraber düşmüş oluyor her seferinde
0 oy
(5,703 puan) tarafından
Onu bilmem ama ben 3 gün önce büyük abdest örneği aldircaktim kızımdan saatte 5 bez deistrdgm kızım o gün inat etti yapmadı tam 6 saat hastanede bekledim sonunda aldık neyseki ;))

Çok zor vala Allah şifa versin cnm 
(1,552 puan) tarafından
Ayy bi de o var, kaç gündür bez ağırlaşıyordu resmen bugün kesti.. Ev yakın diye eve geldik de, yaptığını da alamadım bir türlü, torba idrarla beraber düşüp gidiyor..
Amin cümlemizinkine inşallah.. Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
6 cevap 279 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 599 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde Ben geldm (2,037 puan) tarafından soruldu