0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,379 puan) tarafından
Oğlum 10 aylık. Kan ve demiri düşukmüş. Doktor bir ilaç verdi. Tadı gerçekten çok kötü ve ne yapsam iciremedim. Ne yapmam gerekiyor Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?

9 Cevaplar

0 oy
(8,274 puan) tarafından
İlacın ismi ney
(1,379 puan) tarafından
Ferrozinc tadı gerçekten berbat demir tadı geliyor resmen.
tarafından
Aynısından ben 2 aydır iciriyorum.Cok gerekli kuzu .Siringayla ya da damlalikla dilinin altına sıkcaksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallah benimkisi de içmiyor ellerini tutuyorum ağzına tıkıyorum
(1,379 puan) tarafından
Ben de yaptım öyle. Ağzından püskürttü. Üstü başı her yer ilaç oldu
0 oy
tarafından
Kuzu onu içirmek zorundasın .Demir eksikliği bir çok rahatsızlığa sebep oluyor .

Bizde de eksikti ferrozinc içiyoruz 2 aydır .Siringayla ya da damlalikla skyorum ağzına hatta dilinin alt kısmına parça parça .Mutlaka icirmen lazım cooook önemli .
(1,379 puan) tarafından
Evet önemliymiş. Kan düşüklüğü demiri de etkilemiş dedi doktor hatta çinko da eksik olabilir diye bunu verdi. Dediğin gibi mutlaka içmesi lazım. Bulmam gerek bir yolunu.
tarafından
Durumda ve damlalık işe yarıyor kuzu .Azar azar ağzına SK .ellerini de tut .Bazı durumlarda böyle yapmak zorundayiz
(1,379 puan) tarafından
Siringayla iciremiyorum işte. Damlalık dediğin şöyle pompasına basınca ilacı içine cekiyo sonra basınca damlatiyor. O mu?
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben şırınga ile ağzına sıkıyordum yavaş yavaş unuttukca sıkıyodum
(1,379 puan) tarafından
Eliyle ittiriyor kız. Elini tutuyorum ağzından puskurtuyir sıktığımi. Ama bı yolunu bulmam lazım benim de:(
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Portakal suyunun içine koy öyle ver ama muhakkak ver canım 
(1,379 puan) tarafından
Vişne suyunu çok seviyor kendi yaptigim. Ona koyup versem olur mu? İlacın etkisini etkiler mi acaba
(1,848 puan) tarafından
C vitamini ile daha iyi etkileşim sağlıyor demişti doktor ama vişne suyunda var mı c vitamini bak bi canım nettn
(1,379 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim portakal suyu ile veririm sıkıntı olmaz
0 oy
tarafından
Pekmez hurma da verebilirsin ek olarak 
(1,379 puan) tarafından
Tamam bunu da yapacağım. Tesekkurler
0 oy
tarafından
baska demir ilaci al.. sidefer i bayilarak icti bnmkisi suan pahali ama baska marka alicam bende
(1,379 puan) tarafından
Önceden microfer kullanıyorduk biz de. Çok severek içiyordu onu. Ama düzenli kullandığı halde düşmüş kani Başka bir doktor da sidefer önermişti ama almadık hiç. Bu ferrozinc daha kuvvetli sanki başka vitaminler de var içinde. Bilmiyorum ki napacagimi ben de
0 oy
tarafından
Bize de ferro sanol.vermisti dr. Oglum icmedi asla ocean microfer aldim ama o doktorun verdigi adi ustunde ilac henim aldigim takviye o yuzden ilaci icirmeye calis canm zorla da olsa. Ben arkasinda turluyorum epey kovalamaca oynadiktan snra agzini zorla acip veriyorum gittigi kadar artik

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 121 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 68 göst.