0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Suya koyuncada farkediyor iki kişi tutup ıcıersek agzından atıyor ya nasıl vericem kus kus maffoldu cocugum neye katabılırım kızlat :(  2 yasında

8 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Kaç aylık ve ilaç ne için? 
tarafından
2 yas kusma ishal canım cok kotuyx valla
(415 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin zaten midesi hassas olduğu için kusuyor şırıngayla verseniz yine kusar mı acaba ya da meyve suyu falan veriyor musunuz onun içine koysanız
tarafından
Meyve suyuna koysam hep olurmu canım şırıngaylada almıyor :(
(415 puan) tarafından
Benim de net bi bilgim yok yanlış yönlendirmeyim doktoruna sorma şansınız var mı? En azından biraz kendini toparlayan kadar o şekilde verseniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne ilacı olduğunu da yazsaydın iyiydi:)
tarafından
Kız ne farkediyor ilc içte ishal ve kusma için
tarafından
Bildiğimiz bir ilaç ise nasıl kullanıldığını bilip ona göre cevap vermek için çok şey farkediyor yani
tarafından
İyi ishak ve kusma için sıvı ilaç
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kızım da asla içmezdi 3 ay hasta gezdi içmediği için. Doktor da zorla icirceksiniz dedi. Iki kişi tutup birimiz dokuyoduk ağzına. Şişenin yarısını doktugumuzu bilirim puskurtuyodu. Sonra yatıp yere zorla içirin dedi. Öyle devam etti bi süre. Artık ıciyo ağlayarak ama zorlamiyo. Anladı çünkü zorla da olsa içmesi gerektigini
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Sütüne mamasına çorbasına ılık olmak kaydıyla
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Sana bir şey söylim mi benim kızımda 2 yaşında saatlerce yalvarıyordum içsin diye ama içmiyodu ne yaptıysam en son eşim tuttu bende zorla verdim mecburen yoksa iyileşemicekti bir iki bir iki böyle oldu şimdi az mızmızlansada ağzını açıyo cunkü biliyo onu zorla vercemizi dene canım sende...
0 oy
tarafından
Ben önüme yere yatırıyorum. Bacaklarımı kollarınin üzerine uzatıyorum. Bir elimle çenesini tutup diğeri ile de şurubu ağzına döküyorum. İşkence gibi ama asla başka sekilde şurup içmiyor
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Şırınga ile ver uzandir sık ağzına yavaş yavaş burnunu sık yutsun yani iyiliği için yapacaksın bunu 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Su veriyorum diye bardağa suyu al ilacintatli kaşığını boşalt ve hadi suyu böyle içelimde belki içer yada şırınga ya ölçüp sıkcan agzina

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 586 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bds20 (1,469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 238 göst.
19 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,515 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,593 soru

24,403,000 cevap

350,287 kullanıcı

...