0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Meraba 

Yürümek istiyorum ama dün Bi yürüyüşe cıktın eve geldım bebek ve babası baya mutsuz artık nolduysa. Benim zayıflamam lazım acaba eve koşu bandı alsam kullanışlı mıdır. Alıp deneyen memnun kalan var mı. 

9 Cevaplar

0 oy
(3,590 puan) tarafından
Ben aldım sana da tavsiye ediyorum
(25 puan) tarafından
Nerden ve ne model aldınız bilgi verirmisinjz sizden ricam bende almak istiyorum da
(3,590 puan) tarafından
Ben ikinci el aldım ama acayıp iyiydi şuanda hamileyim kullanamıyorum YORK T117 marka aldım
-Reklam-
0 oy
(18,844 puan) tarafından
Ben aldım şu an bir  köşede duruyor öyle 
(134 puan) tarafından
Evet alanlar oyle diyor. Neden kullanmıyorsunuz mesela sebep ne. Elektrik cok pahalı bu yuzden mı
(18,844 puan) tarafından
Ben çok vakit bulamıyorum ve bir süre sonra evde yürüyüş fikri sıkıcı gelmeye başladı yapmadım
0 oy
tarafından
Hiç tavsiye etmem. Benimkini sattım. İlk başta hevesliydim koşuyorsun yürüyordum. Ama sonralari köşede süs gibi durdu. Yerde kapladı. Çocuk büyüyünce kendi de yapmak istiyor yaptırmıyor.  
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Sıkılmam diyorsan alt komsumla sorun etmeyecekse al
0 oy
(106 puan) tarafından
Evet ben kullanmıştım düzenli tempolu yürüyüşle çok güzel gidiyo kilolar ama çok ses yapıyo o zaman bekardim kulaklığı takip rahat rahat 1 saat kosuyodum sizin bebek varken zor olmaz mı 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Koşu bandı yerine kondisyon bisikleti almanı tavsiye ederim canım.
(134 puan) tarafından
Daha mı iyi dersin kız  kilo vermek İcin istiyorum.
(7,116 puan) tarafından
Eliptik bana göre çok daha etkili.
0 oy
(313 puan) tarafından
Eğer kararliysan yürürüm diyorsan ve alttaki komsun sorun etmezse al. Biraz ses gidebilir alta. Sessiz bisey olsun dersen de eliptik öneririm. Bekarken yürüme bandımiz vardı diyette yaparak kilo vermiştim. Evlenince eliptik aldık tam bi heves yapacakken hamile kaldım çocuktu derken yapamadm. Oğlum iki yaşına gelince bi hırs geldi yine eliptik yapcam diye 1 ay sonra yine hamile kalınca devamı gelmedi :) süreklilik gerekiyor yani yoksa bi köşe de kalırsa eşin de söylenebilir bi süre sonra. 
(134 puan) tarafından
Kız Allah seni napmasın emi her yürüme hevesin geldiğinde hamile mi kaldın
(313 puan) tarafından
Aynen öyle tam zayiflama hırsı geldi hamile kaldım :D ama şimdiden kararlıyım nasip olursa doğum olur olmaz diyete baslicam :))
0 oy
(135,906 puan) tarafından
esiminde var ev genis olmasina ragmen cok fazla yer kapliyo
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yerın varsa al toksa nereye koycanı sasırıyosun:)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 357 göst.
3 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
8 cevap 180 göst.
15 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (471 puan) tarafından soruldu

412,497 soru

12,419,130 cevap

45,144 kullanıcı

Kategoriler

...