+1 oy
139 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar Çocuğum hiç söz dinlemiyor çok asi bana karşı hiç sözümü dinlemiyor beni çok yıpratıyor Çok yoruyor çok yaramazlık yapıyor evin içinde Evet o da haklı evin içinde çocuk sıkılıyor beni resmen Parmağında oynatıyor Ben de bazen kızıyorum bağırıyorum bu sefer kızdığım zaman da onun psikolojisi bozuluyor ama ben de Sabır Taşı değilim ki mesela kendini hasta etti sulara giriyor soğuk bir şeyler yiyor vermiyorum yırtıyor kendini ağlıyor mecbur vermek zorunda kalıyorum yemek yemiyor bu sefer ben uğraşıp duruyorum artık Mahvoldum Yani gerçekten Sizinkiler de öyle mi Mesela gece çiş yapması için kaldırıyorum tuvalete yapmıyor altına yapıyor inat ediyor Çok inat ediyor benimle çok inatlaşıyor çok zıtlaşıyor

3 Cevaplar

0 oy
(5,364 puan) tarafından
 Huysuzluk İnatlaşma bizdede var dediğini aglayarak yaptırmaya çalışıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,859 puan) tarafından
Tam olarak benim kızımı anlattın. Boya yapıyoruz sonra bir bakiyorum yerler duvarlar boyanmış. Çağırıyorm cevap bile vermiyor. Birde kardeşi oldu tuvalet eğitimi vermiştim ama doğum yaptığım günden beri altına yapıyor asla söylemiyor..
tarafından
Gercekten aşırı zorlar
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Benim oğlumda temmuzda 3yaşına girdi .O da aynıydı.Oturup ağladığım oluyordu. 2aydır Allah nazarlardan saklasın  çok iyi .Sanırım 3yaş sendromunda oluyorlar , sonra geçiyor.
tarafından
Bende artık pes ediyorum oturup karssnda ağlıyorum valla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 142 göst.
4 Kasım 2021 Aile kategorisinde Fulya (8 puan) tarafından soruldu

380,876 soru

11,403,273 cevap

34,941 kullanıcı

...