0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (1,092 puan) tarafından
Gündüz ağrıdan, hastalıktan yada herhangi birşeyden madur olsak inen çıkan olmaz. Biz çıkınca da siz yaşıyor musunuz der kaynanam. 2 gündür kızım hasta ve acaip ağlıyor gelip ugramislligi yok nasılsın demisligi yok.  Az önce disim agriyo diye uzandım eşim üstünü degistiriyo kızım dişlerinden dolayı hem ağrılı hem hasta. Gelmiş kaynana bu ac mi bakamıyor musunuz sütünüz yoksa vereyim, verin ben yukar goturcem dedesi çok özlemişmişmiş.  Abi özlediyseniz gelin görün kilometrelerce uzakta değilim 1 merdiven altındayım.  harici özleyecek saat gecenin 1 i mi..? Aldı götürdu ya bu çocuk uyuyacak eşim yok fln dediyse de annesine dinlemedi 

Götürsün karinini doyursunda susarmis kafası dağılırmış sürekli  evde çocuk sıkılmış.  Evde duyduğumuzu kim söylemişse...

Kusura bakmayın bir yandan disim fena zonkluyo bir yandan kaynana geldiler bana  gerginim biraz  başınızı şişirdim. 

6 Cevaplar

+1 oy
(51,939 puan) tarafından
çıkıp al bebeni yada basinda dur yada esiningonder bu saatte çocuk sevilmez ne yedirecek Allah biliyo
(1,092 puan) tarafından
Anlatamıyorum valla bak basim beynim catliyo
(51,939 puan) tarafından
burda oyalanacagina git cocugunun basina
-Reklam-
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bu saate mi kalmış çocuk sevmek ne münasebet git al bence
(1,092 puan) tarafından
Bende anlasam zaten  uyku saati çocuk sevmek geliyo akıllarına
(1,830 puan) tarafından
Maksat ne bu saatte niye ayaktalar bu saatte çocuk sevmek nedir çocugun uyuması lazım
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Kaç yaşında ??
(1,092 puan) tarafından
1 yaşında
0 oy
(58 puan) tarafından
Çocuğun kaç yaşında giderken aglamadu mi gitmemek icin
(1,092 puan) tarafından
1 yaşında ağlamadı bal
(58 puan) tarafından
Babaanneye duskun o zman senden ayrılırken uyku vakti hemde anlamadığına göre.  Bence çık al ve uyut çocuğunu artık tatlı bi dille woyle kaynanana
(1,092 puan) tarafından
Babanneyi görmüyoruz ki düşkün olak bal kızım herkese böyle yabancilamiyo  soyleyem zaten
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kız bebişin mı var ben onun elbisesine pembe renk olurum ben onun süslü ayakkabısına yol olurum ❤️
(7,106 puan) tarafından
Ben onu tek lokmada yer dişimin arasına kaçırır orda saklarim
(1,092 puan) tarafından
Oy kurban olduğum gece gece tebessüm ettim Allahta seni güldürsün.  Iyiki varsın çiçeğim
(7,106 puan) tarafından
Kız sen gül sen gül ki mantarlar sporla ureyebilsin
(1,092 puan) tarafından
Yaa nehoş gece  gece nerden bu enerji
(7,106 puan) tarafından
Sudeye de.li oldum ordan  ballı boregim kız ******** dnnsnsnsn
0 oy
tarafından
Kesin bişey yedirecek bacım başkası olsa aman getir gel vs derdim de babaannesi biraz ilgilensin belki onda uyur ama tabi ilgili babaanneyse aklın kalmasin
(1,092 puan) tarafından
Kıymetlim biz girmezsek gitmez gösteriş için gelir sever bir hayrını da gormedim ilgisinide aklım kalıyor i yüzden
tarafından
Kız koş git alsana ozaman burada takılacağina ben sandım ki çok ilgili bir babaanne

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde curious (1,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,392 göst.