Bu aralar çok fazla kişisel post acıyorum ilk kez. Ablam aradı konuşuyoduk bende eşimle aramız bozuk onu söyledim aslında çoktandır böyle ama kimseye anlatmadım nasıl bir gafletle söylediysem. Ablam ağzını bir açtı şok oldum. Senin kocan havalı bizler gibi asgari ücrete tamah edip çalışmaz burnu havada dikkat et ve birsuru şey. Eşim ablama yada ailemden kimseye hiç bir hata yanlış yapmadı. Beni hep sevdi bir dediğim iki olmadı evet sabit yerde çok kısa bir dönem çalıştı ama o ücretlerle biz zorlandık . Zaten sıhhi tesisatçı bir yandan günlük inşaata giderdi bir yandan boş günlerinde dogalgaz ve su tesisatı yapardı çok şükür çok da iyi baktı. Benim sorunum esimin annesi hastaydı onu yanliz bırakamadı , annesi vefat etti şimdi babasını tek bırakamıyor biz 2 senedir bozuguz bu yüzden ama birseylerin ucundan tutuyor vize aldı Fransaya gidiyor sırf burdan sıyrılmak için ve ben istedim diye .
Ablama dedim ,sagolsun çok iyi baktı bana ve çocuklarıma benim bugün elimde 50 bin limitli kartım var bir gün şunu da neden aldın demedi 2 doğum yaptım hamileyken de baktı doğumdan sonra da. İşten gelir ev temizlerdi bunları hepsi biliyor. Ne kadar sorunum olursa olsun bu kadar haksızlık yapılması canımı çok sıktı.
Onun eşi senelerce bir 50 lira vermedi şunu harca diye hep babam verdi harçlık.elinde 3.cocugu 2 aylıkken dövdü de ,aldattı da ama simdi o hala onun kocası bana kalkıp arkandayım birakiver diyor insan bir sabret vs der. Birde benim 2. Evliligim arkamda falan olmaz kimse hepsi lafta benim zor günlerimde asla yanımda durmayıp bir de yükleri olmuştu.
Cuma vakti nasıl canım sıkıldı kusura bakmayın