0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,421 puan) tarafından
Kizlar buğranin genital bölgesinin ucu morarmiş. Anneme fotosunu attim oda bilmiyorum dedi var mi basina boyle bise gelen neden olmuş olabilir ? Fotograf elimde varda buraya atmak istemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bezinin lifleri kaçıyor köküne doğru öyle olmasın etrafı beyaz beyaz oluyor. 
(1,421 puan) tarafından
Yok canim öyle bişe değil. Hastaneden geldik ateşlendi duşa soktum acaba ondan mi oldu ki
(13,316 puan) tarafından
Bilmem ki enfeksiyon var mı Buğrada.
(1,421 puan) tarafından
Ne olduğunu bilmiyoruz ki iki aydir hastanedeyiz bugunde gittik onkolojiye kan verdik. Boğaz enfeksiyonu geciriyo pazar gununden belli atesi var
-Reklam-
0 oy
(8,354 puan) tarafından
Gecmis olsun bi bilgim yok insallah bsy yoktur:(
(1,421 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Benim oğlumda bi ara hastaydı. Hastaneden eve geldik. Sabah bir baktim yumurtaliklari ve ucu morarmisti. Doktoru aradim. Alerjik bir cocuk oldugu icin parasetomol cok gelmis olabilir. Gecer kendiliginden dedi. 

Sen bir doktora danis genede gecmis olsun.
(1,421 puan) tarafından
Ayni seyi soyledi canim 112 acil danisma doktorunu aradim bende
(3,063 puan) tarafından
Gecmis olsun ♡
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Dün bu şikayetle çocuk cerrahisi ne gittim. Biraz enfeksiyon var dedi. Sabah akşam 5_10 dk arası baticonlu suya oturt dedi. Çok iyi bi doktordun kendisi ama benimki bebek oldugu için bide sudan korkuyor pek beceremedik kızarıklığın üstüne baticonlu makyaj pedi koydum bakalım inşAllah düzelir. Yapmak istersen çocuğu yakmayacak derecede olsun su
0 oy
(788 puan) tarafından
Canım yeni mi sünnet oldu ? Morarma büyüdükçe geçer demişti bana sünnetten sonra doktorumda o yüzden sordum çok mu mor acaba ? Bi fotoğraf koy sonra kaldır bakıyım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
0 oy
7 cevap 437 göst.
12 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svq (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 416 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Belirsiz bebek (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
16 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu