Bunu bazen çok düşünüyorum biz eşimle severek evlendik arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık gurbete gelin gittim hayatımdaki en büyük pişmanlığım diyebilirim bazen diyorum kaderimde eşim varmış yapacak bisey yok ama bazı zamanlar kendi elimle yaptığımı bile bile evlendiğimi başka biriyle de evlenebilirdim diye düşünüyorum sizce yanlış mı düşünüyorum bacılarım bana akıl verin
Lincleyecek bacılar yazmazsa sevinirim
Ben esımle aynı ulkede bıle dogup yasamıyorken karsıma cıkıp benımle evlenmesı kader degılde nedır
Kesinlikle kader canım ya ben eski eşimi avmde görmüştüm yürüyen merdivenlerden ben inerken o çıkarken denk geldik bakıştık ve dedim ki ben bu adamla evlenincem şaka gibi kader tekrar buluşturdu bir şekilde ve evlendik sonrada boşandık ))))
Isra süresi 13. ayet olması lazim Biz kişinin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık)
Evlenecegin kisi kader diye biliyorum canim ayni sorulari bende kendime çok sordum benimde kendi elimle yaptigim bir secimdi o an dilin duruyor birsey diyemiyorsun sanki önumde baska secenekler varken benim salakk kafam bula bula bu adami buldun diyorum ama yapacak birsey yok kader napalim herkes bir sekilde imtihan oluyor
1,488,372 soru
24,329,286 cevap
345,613 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın