ev ahalisine cozur cozur kizarmis patlicanli karniyarik . bana airfreyde kozlenmis lastik gibi bir karniyarik
Yemek aklimda açlıktan öleceğime karnımda öleyim 😄
😂🤣
Gülmemek için kendimi tutuyorum varlık içinde yokluk resmen bu 😂😂😂
Offff gerçekten ya
olsun zayif olum o bana yeter😂
Ondan kolay ne var şart değil artık diyetler liposaction yeter zelandaya döneyim hele bende yaptıracam diyetle falan olmuyor ya bunu anladım 😂😂
Aman can boğazdan gelir 😋😋😋😋😋🫢🫢
Kesinlikle köz patlıcanı tercih ederim. Güzelce ocakta közle, üstüne zeytinyağı, sarımsak, nar ekşisi, sumak, incecik maydanozla sos yap. Etten çok daha lezzetli bence böyle 😋😋😋
ocakda olmuo benim ocagin sey cam ocak dumduz . közlemecle yapmaya calismistir
bikere . kozlemec emaye ve tabani dumduz olmayinca isi dagilmamis tek noktada toplanmis enerji. oyle olunca ocagi eritti yapisti ocak camini degistik. asrin hatasiydi bu islemim:) resmen cam ocak eridi
Ay gözümde canlandı 😂 Düz cam ocak eski evimde vardı bir sevemedim
koslemeci bi kaldirdim agda gibi yapismis cam noldugunu anlamadim ben binerin suyu akti sandim.daha bir ay olmustu tasinali evime yani yeni kullaniodum ocagi. ocak sogudi bi bakdim anaaa citlak gibi duruyo orasi.😂 sonra degistik ust cam tablayi
Neden camla tartıya koydun 🤣🤣🤣
😂😂o da bi ayri manyakligim. suan bir aydir yani chatgpt ile diyet yapiyorum. yedigim seyleri gramajina kadar hesaplio kalori makro degerlerini cikario. 100 gramlik patlican kozledim ve 100 gramlik karniyarik ici koydum kendiminkine. yani 100 gram icden gelecek protein degerimni karbonhidrat degerini falan komple hesaplayacak net sekilde gunluk ogunumu makrolarimi buna gore tamamlattiracak. yani ölcmek tartmak icin yedigimi😂
bende cok pis kinleniyorum bu genetigime😂
Suan o kadar acımkı ne yesem benı aksama kadar bastırır dıye dusunuyorum
1,486,605 soru
24,303,233 cevap
344,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın