Hanımlar Ben 6 yıldır evliyim 6 yıl önce oturma odasına köşe takımı alalım dedik �ocuklar yokken iyi de oluyordu orada oturuyorduk hep televizyon falan oradaydı misafir odası kapalıydı ama şimdi iki bebeğim var biri 3 yaşında diğeri 1,5 yaşında onlarla o köşe takımının olduğu odada oturamıyoruz çünkü biraz küçük köşe takımı da olunca sığamıyoruz artık o odaya biz de ikinci doğduğundan beri büyük odada yani misafir odasında oturuyoruz ama bu sefer de temiz hiçbir oda kalmıyor biz de acaba oturma odasındaki köşe takımını satıp yerine oturma grubumu alsak 2 tane üçlü yeter bize bu sefer eğer böyle olursa misafir odasını kullanmayıp orayı temiz tutmuş oluruz siz hiç böyle değişiklik yaptınız mı internetten mi almak lazım yoksa mobilya mağazalarından mı çok pahalıya patlar mı acaba bize bilmiyorum eşim Ben sana demiştim köşe takımı alma diye şimdi benim lafıma geldin deyip başıma kalkıyor evimiz büyük olsa köşe takımı aslında çok güzel duracak yine aynı fikirdeyim ama ev küçük olunca yapacak bir şey yok