0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Dünden beri sağ kol altımda ağrı vardı ama çok aldırış etmedim yorgunluk sandım ama bugün göğsümde ele gelen bir sertlik ve göğsümün baya şiştiğini farkettim hatta iki göğsümün arasında gözle görülür bir fark var sertlik gelen göğsum daha büyük yarın da pazar doktor yok ama bekleyemem de size sormak istedim nedir bu yaşayan var mı aynısını  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen bı doktora görünün 
(0 puan) tarafından
Yarın doktor yok pazartesi gidebilirim o yüzden sormak istedim
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Emzikli misin? 
(0 puan) tarafından
Hayır
(13,304 puan) tarafından
O zaman hemen git doktora inşallah zararsız birşeydir
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Emziriyorsan göğsün tıkanmış olabilir bende böyle oluyordu
(0 puan) tarafından
Emzirmiyorum 6 ay oldu birakalı
(5,134 puan) tarafından
O ağrıyan yere bastırdığında eline gelen apse genelde süt birikmesinden oluşur canım masaj yapıp sağsan olur mu acaba bazen nadir olsa da emzirmeyen kadınlarda da mastit olabiliyormuş
0 oy
(29,412 puan) tarafından

Sertlik beze seklindemi geliyor yoksa düz sertmi 

Dr gözukun ihmal etmeyin kesinlikle

0 oy
tarafından
Hemen olumsuza yorup moral bozmaya ne kadar meyilliyiz. Önemli bir şey yoktur inşallah, bir genel cerrah tanıdığım ağrı varsa korkmayın derdi. Yüreğinizi ferah tutun, yıllardır koltuk altimda ağrı var, göğsümde de kitle var, ama kötü huylu bir şey değil, sadece takip ediliyor senede bir. Moralinizi bozmayın, bir şey yoktur Allah'ın izniyle. 
(29,412 puan) tarafından
Emzirme yok bir senedir ağrıs oluyor ama sık değil sırtıma dahi vuruyor muayene olmadım olacağım insAllah peki kitle eline değiyormu yani sertmi beze gibimi kusura bakmayın sizede çok soru sordum ama :)
tarafından
Rica ederim ne demek, elime gelmiyor, bir tane de göğüs ucumda var, o ele geliyor. Ama önemli olan kontrol altında olması. Siz de gidin içiniz rahat etsin, önce muayene yapılıyor ardından meme ultrasonu çekiliyor. 40 yas altına mamografi çekilmiyor zaten.
(29,412 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağol gideyim randevu bulunca
tarafından
Siz de çok sağ olun, geçmiş olsun inşallah
(29,412 puan) tarafından
Sağolasın cnm
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yumru şeklinde mi elinize geliyor yoksa gögsünüz tamamen mi şiş yani anlamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 241 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (13,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 474 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kelebekler (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde HaticeErt (1 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,163 cevap

43,534 kullanıcı