Kızlar kızım 2 gündür oksuruyordu. Ben normal üşütme sandım nane limon yapıp verdim içmedi. Hiç iştahı yoktu sadece yoğurt yedi. Yemek yemiyor diye mama verdim onunda hepsini bitirmiyordu.
Bugün hastaneye gittik acile. Kızım çok ağladı doktor ciğerlerini dinledi. Akciğer filmi istedi. Ve akciğer enfeksiyonu var dedi. Ankara sehir hastanesine gittik orayı bilenler bilir hep stajyerler. Uzman doktora resim attı. Ciğerleri kötü size resim attım dedi. Sonra telefonu kapatıp solunumuna dikkat edin. Nefes alırken morarma olursa hemen acile getirin. Takipte kalın sonradan randevu alıp getirin p.tesi günü dedi. Parmağına bant bağlayıp birseylere baktılar. Tekrar hocasini aradı değerleri söyledi. Normal dedi doktor . Neye baktılar anlamadım . Burun açma işlemi yaptırn dediler. Hepsini yaptırdık. Ama şurup vermedi. Yoldayken aklıma geldi neden birşey vermedi doktor diye. Benimde aklım uçtu gitti sormayı unutmuşum. Biraz öncede doktor aradı ve içim rahat etmedi aklım sizin kızınızda kaldı. Ben ilaç yazdım bu geceden baslayabiliyorsaniz başlayın 10 gün kullanın demiş. Kızım şimdi uyuyor ama hırıltısı var arada inliyor. Çok korkuyorum kızlar. Ne yapmam lazım akciğerlerinde enfeksiyona ne iyi gelir ilaç dışında . Lütfen bana yardımcı olun çok korkuyorum annem yanımda bugün sabaha kadar başında olucaz kızımın. En kolay şekilde kızım bu durumu nasıl atlatabilir bana bir yol gösterin
Kız ben senin postlarina niye bu kadar üzülüyorum
İnşallah bişey olmaz annesi bol.dua et
407,986 soru
12,250,432 cevap
37,131 kullanıcı