Kizlar 2 senedir sürekli halsizlik yorgunluk bitkinlik bıkkınlık mutsuzluk asıri derecede yemek yiyorum.
Oğluma hamile idim başladı. Bizim burda şey derler erkek çocuğuna hamile kalanların çok uykusu gelir derler. Bende başta öyle sandım. Ki hamilr iken kan idrar tahlili verdim temiz çıktı . Her neyse hamileliğim sürekli uyuyarak geçti. Doğurdum hala aynıyim. Hacı hocaya gittim acaba nazar göz falan mı var diye. Kan bağım olmayan Birileri birilerine 3 harfliler ile büyü yapmış oradan da ben geçmişim bana etki etmiş öyle dedi yani bende her neyse tamam dedim muska falan yazdı üzerinde taşı dedi taşıdım geçmedi .
Sonra tekrar tahlil verdim herşeyim iyi normal sadece demir vitaminim 1 tık düşükmüş. Doktor ilaç kullanmasan da olur ama yinede yazayım dedi. Bende onu kullanmadım gittim Herbalife de bitkisel aldım 350 liraya. Onu kullandım geçmedi.
Sonra ev sahibim bir psikiyatriye git dedi ona da tamam dedim . Mayıs 20 den beri ilaç kullanıyorum bir faydası olmadı. Anlamadım gitti.
İlaçlarım; zedprex,well butrin,duloxx,forksera,sulinex,modiodal ve anafranil verdi kullandım faydası olmadı. Tekrar salı günü randevu aldım bakalım nolacak. Ama şu son 2 sene içinde sürekli uyudum sürekli başım yastıkta idi .
Sağolsun eşim yardımcı oldu annem yardımcı oldu ama nereye kadar. İcmedigim kafeinli içecekler okumadığım dua sirkeli suyla silmedigim yerler kalmadı.
Sizde akıl verin? :(