0 oy
689 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Esim bugün boluya gitti is dolayisiyla orda bi arkadaşı var evli. Yengeside ords yasıyor abisi yurt disinda. Bugun yemek yiyordu bana dedi ben selcuklara gittim yani yengesine gitmis . Bende şaşırdım insan haber verir dedim.oda her gittigim yere sanami haber vericem dedi kizarak. Sonra pisman oldu anladim bana sorular soruyo . Bende sinirlendim kendi kendime üzüldüm açıkçası insan haber eder diye. Alttan aldim ses etmedim kac gündür uzun yola gitti yoruldu. Sizce nasil tepki versem yengesini gorledim ama esimi cok kıskanıyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Abisinin olmadığı evde işi olmamalı bence. 
tarafından
Ya iste arkadasi ve esi oradaydı bende kizdim sinirlendim
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Haklısın canım kıskanmakla şimdiki zaman da her şey olur insanlardan korkulur bide kendini bilen insan tek olan kadının yada adamın yanında durulmaz nikah düşmeyen kişiyle birlikte durulması yalnış 
tarafından
Esimin arkadasi karisi yengesi varmis kiskandim sinirlendim yaaa
(903 puan) tarafından
Genede icap etmezdi de olan olmuş,
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Aralarındaki yakınlık ne durumda bilemiyorum abla kardeş gibiyse normal şahsen eşim yokken kaynım eve gelse ben rahatsız olurdum
tarafından
Yanlış anlaşıldi esimin arkadasi ve karisi ve yengeside varmis ama kiskandim yine
(1,172 puan) tarafından
Ben yalnizlar sandim canim oyleyse o kadar takma kafana ama yinede sana haber vermesi gerekirdi
0 oy
tarafından

Bisey olsa sana hic soylemezdi emin ol:)   kafana bile takma

tarafından
Oo sorun yok ugramislar sadece. Yinede sen tepkini belli et bidaha istemedigin seyleri yapmasin ama tek gitmemis kendini uzme yokyere.
tarafından
Bir de yengesini gormedigin icin kiskaniyorsun. Belki gorsen hic oyle bisey dusunmezsin bile. Sosyal medyadan falanda mi eklemediniz birbirinizi eltin degil mi hic telefonlasmadiniz mi
tarafından
Yok eltim degil kapali bi bayanmış ama güvenemem
tarafından
Kapali acik olmasi bisey ifade etmez tabikide .
(12,272 puan) tarafından
Edep ve hayanın kapaliyla  alakası  yok canım
Önemli  olan kalbi  pis  şeylere kapalı  OLSUN
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum en çok onyarla sehden haberbiz görüşmesinden mi yoksa sana haber vermeden boluya gitmiş oymasına mı kızdın anlamadım.  Gitüiği yerleri eş olarak bilmek hakkın üstelik şehir,dışı. Çünkü birşey olsa en çok merak eden en çok özleşen ve üzülen sensin,onun hayatında eşine de bunu söyle sonuçta izin almak değil bu sadeve bilgin olacak o kadar. O insanları tanımıyorsun,bu yüzden kıskanma aklına kötü şeyler getirme bu kısma çok tepki gösterme çünkü paylaşmış seninle.
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Nerden biliyorsun esinin arkadasi karisi warmis belki ondada yalan soyledi sana
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yani eşin tek te gidebilir yenge adı üstünde ki baskalarida varmış ne varki bunda ? Tabiki de sana söylemesi gerekiyordu yengem e gideceğim diye orada yanlış yapmış . 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 267 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 900 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.